Alpinism utilitar

Alpinismul utilitar este o profesie cu adevărat necesară fără de care nu s-ar putea rezolva problemele la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat, spre deosebire de alpinismul care este un sport practicat din plăcere.

Alpinismul utilitar și alpinismul sportiv au totuși ceva în comun: în ambele contează performanța, echipamentul adecvat, siguranța și eficiența.

Despre serviciile oferite la înălțime a alpiniștilor utilitari, găsiți toate detaliile mai jos, adică serviciile noastre complete:

  • toaletat copaci;
  • lucrări de izolații și hidroizolații;
  • tencuieli fațade clădiri;
  • montat / demontat antene;
  • montat / demontat bannere și panouri publicitare;
  • îndepărtarea țurțurilor de gheață;
  • spălare fațăde clădiri;
  • asistență în situații speciale (animale blocate, locuințe închise accidental, etc.).

Prin intermediul alpinismului utilitar, îți manifești real grija pentru mediul înconjurător, începând cu natura (curățarea copacilor, de exemplu) și continuând cu ceea ce a creat omul prin sute de ani de muncă în zona urbană: clădiri (izolații termice, fonice, hidroizolații, finisaje, tencuială etc.), comunicații (antene), industria publicitară (bannere, casete luminoase, panouri cu reclame etc.)

Pe scurt: Alpinism utilitar practicat de profesioniști la prețuri sustenabile!

Pentru a realiza serviciile prezentate, folosim materiale de înaltă calitate, echipamente performante la standarde internaționale și cei Peste 16 ani de experiență! În schimb, oferim costuri avantajoase și disponibilitate maximă!

Peste 500 de clienți aleg anual acest serviciu

Nu ești prieten cu înălțimile, iar serviciul de alpinism utilitar ți se pare a fi o adevărată corvoadă? Nu-i nicio problemă! Pentru noi totul este posibil, motiv pentru care nu ne dăm în lături nici de la prestarea serviciilor de alpinism utilitar! Curățare sau întreținere periodică? De asta ne ocupăm! Vrem ca tot ceea ce te înconjoară și te privește să fie curat si estetic din punct de vedere vizual. Prin intermediul alpiniștilor specializați în domeniu care fac o treabă excelentă pe partea de alpinism utilitar, clădirile înalte și nu numai vor fi ca noi cu ajutorul nostru! Oricând îți stăm la dispoziție!

Toaletarea arborilor trebuie executată în funcție de mai mulți factori, cum ar fi specia, perioada anului sau locul în care este amplasat. Aspectul estetic, dar și sănătatea arborilor sunt principiile de bază în această activitate. Fiecare copac este unic și trebuie tratat că atare, iar specialiștii noștri știu cum să facă asta.

În ceea ce privește lucrările de izolații/ hidroizolații atât interioare, cât și exterioare, specialiștii noștri folosesc materiale de înaltă calitate, iar experiență acestora asigură rezistența și eficacitatea lucrărilor. Aceste lucrări de izolație reprezintă de fapt finisajele unei clădiri și au rol funcțional, decorativ sau igienico-sanitar. Acestea pot avea rolul de a păstra căldura în interiorul locuinței (izolație termică), de a reduce zgomotul de afară (izolație fonică), de a păstra raportul de umiditate (izolația hidrotermică) etc. Și tencuiala reprezintă un finisaj aplicat pe cărămidă, beton, piatră, iar aceasta are proprietăți ce asigură o izolare termică și fonică, pe lângă rolul decorativ.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.