Colectare deșeuri periculoase

Colectare deșeuri periculoase

Grija față de mediul înconjurător ar trebui să ne preocupe pe toți. Interesul este cu atât mai mare atunci când vine vorba despre o instituție sau o companie a cărei activitate poate avea un impact major asupra solului, apei sau aerului. De aceea, pentru vă dovedi responsabilitatea față de mediu și generațiile viitoare, dar și pentru a evita orice fel de amenzi, este bine să apelați la servicii specializate de colectare deșeuri periculoase.

Ce deșeurile periculoase colectăm?

Categoria de deșeuri periculoase este reprezentată de materiale, substanțe, soluții, produse care provoacă poluare gravă, cu consecințe dezastruoase asupra mediului și vieții. În legislația specifică sunt definite drept deșeuri cele care prezintă una sau mai multe proprietăți, respectiv sunt: inflamabile, explozive, iritante, oxidante, corozive, infecțioase, toxice, cancerigene, mutagene.

Printre cele mai cunoscute astfel de deșeuri periculoase menționăm:

  • baterii și acumulatori uzați;
  • becuri și alte surse de iluminat arse;
  • uleiuri arse;
  • deșeuri medicale;
  • produse și medicamente expirate;
  • soluții chimice sau de laborator etc.

Prin proprietăți și anumite substanțe aflate în compoziție aceste deșeuri pot provoca poluare și pagube mari asupra apei, aerului și solului și asupra tuturor vietăților care trăiesc în aceste medii. Pentru colectarea altor materiale care nu sunt menționate mai sus vă rugăm să ne contactați.

De ce să apelați la Serviciinonstop.ro pentru colectare deșeuri periculoase?

Problema poluării este una dintre cele mai stringente priorități a tuturor administrațiilor și guvernelor actuale. De felul în care vom reuși să gestionăm colectarea, valorificarea și distrugerea cât mai eficientă a tuturor deșeurilor periculoase ține calitate vieții noastre în viitorul apropiat.

De aceea, colectarea selectivă și apelarea la o firmă autorizată de colectare a deșeurilor periculoase este singura soluție viabilă pe care o avem la îndemână. Doar cu o astfel de atitudine putem să creștem gradul de reciclare și să reducem impactul negativ al industrializări și progresului aspra mediului în care trăim.

Noi cei de la SERVICII NON STOP vă putem ajuta cu colectarea, valorificarea sau eliminarea deșeurilor periculoase. Firma noastră vă poate oferi:

  • consultanță de specialitate în pregătirea documentației necesare privind deșeurile periculoase;
  • întocmire acorduri, avize, studii de mediu, sisteme de management, analize, certificări;
  • efectuarea transportul, selectării, reciclării sau distrugerii deșeurilor periculoase;
  • servicii non-stop certificate, pretutindeni pe teritoriul României.

Firma noastră de colectare deșeuri periculoase deține autorizații și avize pentru prestarea de servicii specializate și gestionarea oricărui proces în care sunt implicate deșeuri. Respectăm proceduri și avem certificat un sistem de management al acestui tip de activitate. Toate acțiunile noastre se desfășoară în conformitate cu normele actuale de securitate și de calitate, prevăzute de reglementările naționale și europene.

La solicitarea clienților putem pune la dispoziție o gamă variată de recipiente și ambalaje pentru colectarea deșeurilor. Organizăm preluarea, valorificarea pe cât posibil și eliminarea tuturor deșeurilor periculoase.

Serviciile noastre de colectare, reciclare și distrugere a deșeurilor periculoase se adresează tuturor instituțiilor, agenților economici, persoanelor juridice sau fizice din întreaga țară. Deținem experiența, personalul și echipamente utilitare speciale pentru transportarea separată a deșeurilor. Prestarea se realizează pe baza comandă sau contract, la prețuri competitive și avantajoase.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciilor noastre de de preluare și colectare deșeurilor periculoase. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.