Colectare deșeuri reciclabile

Pentru a trai într-o lume cât mai puțin poluată, ține de fiecare dintre noi să ne obișnuim să colectăm și să valorificăm cât mai multe dintre deșeurile rezultate din activitatea firmelor și din gospodării. Responsabilizarea și apelarea la serviciile de colectare deșeuri reciclabile sunt foarte importante pentru a reuși să reciclăm cât mai mult și să atingem țintele propuse la nivel național.

Anual, tare noastră platește penalizări importante datorare lipsei unor măsuri și programe care să crească gradul de colectarea a deșeurilor. De aceea, dacă sunteți persoană fizică, instituție publică, firmă, hală de producție etc. nu ezitați să ne contactați pentru a vă oferi sfaturi și a vă ajuta să realizați un plan cât mai bun de colectare a oricui tip de deșeuri reciclabile.

Ce deșeurile reciclabile colectăm?

Deșeurile reciclabile sunt acele deșeuri rezultate din diverse activități, care pot constitui materie primă pentru un nou proces de producție sau pentru obținerea produsului inițial. Ele pot proveni atât de la persoane juridice, cât și din gospodării.

Colectarea lor selectivă, sortarea și valorificarea contribuie semnificativ la reducerea risipei de materii prime și la diminuarea impactului negativ al gunoiului asupra mediului înconjurător.

Cele mai cunoscute deșeuri reciclabile colectate sunt:

  • hârtie și carton;
  • plastic și metal;
  • sticlă;
  • deșeurile rezultate din diverse activități, cum ar fi uleiurile uzate sau uleiurile minerale;
  • baterii și acumulatori;
  • becuri și tuburi fluorescente;
  • cartușe și tonere de imprimantă;
  • echipamente sau deșeuri din produse electronice și electrocasnice.

Pentru eficiența reciclării și valorificării, toate aceste gunoaie și deșeuri trebuie să fie colectate și sortate pe categorii și preluate de o firmă specializată în prestarea acestui tip de serviciu.

De ce să alegeți Serviciinonstop.ro în procesul de colectare deșeuri reciclabile?

Fiecare dintre noi, fie ca este vorba de locul de muncă, birou sau gospodărie trebuie să ne preocupam și să acordăm atenția cuvenită acestui gen de colectare. Aruncarea gunoiului de orice tip în același loc contribuie mult la supraaglomerarea gropilor de gunoi și la creșterea nivelului de poluare.

Apelarea la o firmă cu experiență, certificare și personalul necesar pentru a va informa în legătură cu modalitatea de colectare deșeuri ce pot fi reciclate poate ajuta foarte mult în îmbunătățirea acestui proces.

Noi cei de la SERVICII NON STOP deținem autorizațiile, autoutilitarele și echipamentele necesare pentru manipularea, transportul, valorificarea sau distrugerea oricărui tip de deșeuri. Serviciile noastre pot fi prestate la cerere sau pe bază de contract pretutindeni pe teritoriul țării.

Tratam cu maximum de seriozitate și profesionalism orice solicitare și orice proiect, fie că este vorba de deșeuri din gospodării sau de deșeuri periculoase. Oferta noastră de servicii de colectare deșeuri reciclabile se adresează utilizatorilor industriali, persoanelor juridice și celor fizice. Avem pachete standard sau personalizate, cu prețuri deosebit de avantajoase.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre specializate de colectare deșeuri reciclabile. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.