Curățare hote HORECA

Curățare hote HORECA

Eficiența și siguranța exploatării unei hote depind în bună măsură de o întreținere corespunzătoare a echipamentului și tubulaturii. Prezența ei este indispensabilă și extrem de utilă în orice tip de bucătărie profesionistă. Însă, în funcție de cât de des este folosită, de tipul de alimente preparate și de capacitatea ei, este nevoie de intervenții regulate de curățare hote.

Peste 150 de clienți aleg anual acest serviciu

În cazul operatorilor din domeniul HORECA legislația prevede ca toate sistemele de evacuarea a gazelor fierbinți să fie verificate și curățate cu regularitate. Neglijarea acestui aspect de mentenanță și siguranță, poate spori riscul de contaminare a alimentelor și chiar de izbucnire a un unui incendiu.

Astfel, mai ales în cazul operatorilor comerciali, pentru a prelungi perioada de viață a hotelor, a le permite să funcționeze în parametrii optimi și a garanta calitatea alimentelor, este bine să apelați la o firmă specializată în întreținerea și curățarea hotelor.

De ce este bine să efectuați regulat curățarea hotelor HORECA?

Curățarea periodică a hotelor reprezintă o măsură foarte bună și recomandată de întreținere a acestui tip de instalații. Aplicarea unor intervenții regulate de curățare și igienizare a sistemelor de evacuare a gazelor arse și a vaporilor previne uzura, depunerile inestetice de grăsimi și producerea unor pagube material sau umane legate de izbucnirea unor incendii.

Printre beneficiile curățării hotelor menționăm:

  • o mai bună igienă a instalațiilor;
  • eliminarea riscului de depunere de grăsime și de afumare a coșurilor și pereților;
  • diminuarea riscului de depunere de bacterii și microorganisme care pot infesta mâncarea;
  • prevenirea depunerilor reziduale ușor inflamabile;
  • asigură buna funcționare a sistemelor de ventilație și griparea ventilatoarelor.

Efectuarea acestui tip de servicii de mentenanță și curățare hote previne depunerile masive de grăsimi și scurgerea acestora, asigura o buna funcționare a instalațiilor și o buna evacuare a gazelor arse. Ea este extrem de utilă tuturor celor care activează în industria preparării alimentelor calde, precum restaurante, firme de catering, fast food-uri etc.

De ce să alegeți servicii de curățare hote HORECA de la Serviciinonstop.ro?

Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de curățare hote pentru firme din domeniul HORECA, la noi la SERVICII NON STOP găsiți experiența, aparatura, personalul și certificarea necesară. Efectuăm orice tip de curățare și mentenanță hote, atât pentru instalații din case particulare, cât și pentru sisteme din unități HORECA. Activăm în domeniu de peste 15 ani și cunoaștem toate detaliile și provocările acestui tip de intervenții.

Pentru o curățare impecabilă, care să garanteze siguranța instalațiilor și igiena alimentară, lăsați responsabilitatea acestui serviciu în grija noastră. Noi dispunem de tot ce este necesar pentru a asigura condiții optime pentru prepararea mâncării și menținerea aparatura în condiții de funcționare perfectă.

În oferta noastră găsiți servicii complete de curățare hote și sisteme de exhaustare. Noi ne ocupăm cu mare atenție nu doar elementele accesibile și de suprafață, ci și de tubulatura, filtrele și motoarele instalațiilor. În acest sens, pentru eficiență și rezultate cât mai bune, folosim doar soluții speciale și echipamente profesioniste, de la producători renumiți din domeniu.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciul nostru de curățare hote HORECA. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.