Deszăpezire

Chiar dacă ninsorile nu mai sunt ca altădată, sunt tot mai rare sau vin din abundență când te aștepți mai puțin, de eliberarea zăpezii tot aveți nevoie din când în când. Fie că ninge în decembrie, în ianuarie sau în martie, ajutorul unei echipe de deszăpezire sau o deszăpezire mecanizată pot elibera rapid și fără bătăi de cap drumurile, trotuarele, aleile sau parcările.

Realizarea acestei operații poate fi mult mai anevoioasă atunci când este vorba de zăpezi abundente sau de arii extinse ce trebuie curățate rapid. De aceea apelarea la o firmă specializată, care să dispună de personalul, echipamentele și soluțiile necesare este cea mai simplă și la îndemână soluție.

De ce să apelați la intervențiile de deszăpezire de la Serviciinonstop.ro?

Atunci când ninge și se depun rapid straturi mari de zăpadă, cu siguranță aveți nevoie de o firmă care să intervină în cel mai scurt timp posibil pentru a deszăpezii spațiul și a-l reda cât mai curând circulației.

Pentru că noi cei de la SERVICII NON STOP acționăm de peste 17 ani în domeniul, dispunem atât de soluțiile, cât și de experiența necesară pentru a răspunde cât mai rapid solicitărilor venite din partea clienților noștri. Fie că sunteți persoană fizică sau juridică, centru comercial, instituție sau autoritate publică, noi oferim tuturor serviciile de deszăpezire de care este nevoie.

Cea mai apreciată caracteristică a acestui tip de intervenție constă în dezghețarea suprafețelor pentru a preveni acumularea ulterioară de zăpadă și pentru a combate gheața și poleiul.

Dacă alegeți să lucrați cu noi veți avea parte de:

  • informații și răspunsuri rapide la orice tip de solicitări de deszăpezire;
  • o echipă cu supervizor pentru derularea în condiții optime a intervenției;
  • soluții și utilaje performanțe;
  • o ofertă de preț competitivă și avantajoasă;
  • servicii disponibile la cerere și pe bază de contract oriunde în țară;
  • folosirea materialelor antiderapante (sare și nisip, clorură de calciu, etc.) și substanțelor degivrante ce pot preveni și combate poleiul și gheață
  • disponibilitate non-stop, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Peste 100 de clienți aleg anual acest serviciu

Întotdeauna vom căuta cele mai bune soluții de deszăpezire, care să țină cont de suprafețele ce urmează a fi eliberate, de felul drumului, de tipul de asfalt, de dorința de a scăpa complet de mormanele de zăpadă.

Cea mai rapidă și eficientă eliberare a unei alei sau desfundare a unui drum se realizează cu ajutorul unor utilaje, accesorii și echipamente specializate de deszăpezire. Iar când vine vorba despre curățare trotuare și spargere gheață, cu siguranță veți avea nevoie de forța și energia unei echipe de muncitori.

Oricând aveți nevoie, noi cei de la SERVICII NON STOP vă putem pune la dispoziție servicii de:

  • deszăpezire manuală, cu echipe specializate;
  • deszăpezire mecanizată, cu ajutorul unor utilaje, atașamente și echipamente speciale.

Pentru deszăpezirea mecanizată putem folosi: lame de zăpadă, pluguri de zăpadă, freze de zăpadă, sărărițe. Iar pentru a scăpa de neplăcerile cauzate de depozitarea zăpezii, putem să vă ajutăm cu ridicarea ei de la locație și descărcarea în locuri autorizate.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.