Dezinfecție

Dezinfecție

Realizarea și menținerea unei curățenii impecabile sunt aspecte care au o importanță din ce în ce mai mare. La ora actuală, nu doar spitalele, clinicile sau centrele medical au nevoie de dezinfecție, ci toate locațiile publica mai ales in timpul unei pandemii. Astfel instituții de învățământ, clădiri de birouri, centre comerciale, mijloace de transport, hale de producție, spații de petrecere a timpului etc. au nevoie de respectarea strictă a normelor de igienă și de servicii speciale de dezinfecție.

Peste 600 de clienți aleg anual acest serviciu

Aplicarea cât mai multor măsuri de igienă și siguranță sanitară reprezintă o condiție esențială pentru prevenirea răspândirii virusurilor, bacteriilor, microbilor, fungilor și o garanție pentru menținerea sănătății noastre.

De aceea, cea mai sigură cale de a lupta cu riscul de îmbolnăvire generat de transmiterea de microorganisme cu potențial patogen, este apelarea periodică și frecventă la intervenții de dezinfecție.

  • Dezinfecție prin nebulizare, denumită și "ceață la rece", care are rolul de a preveni și combate bolile infecțioase și cel parazitare, de la om și animale.
  • Dezinfecție prin termonebulizare, denumită și "ceață caldă", care este un proces prin care particule foarte fine, produse de un sistem special, se pulverizează, se infiltrează și dezinfectează toate crapaturile, porii și locurile mai puțin vizibile.
  • Dezinfecție prin pulverizare de soluții dezinfectante, care se realizează folosind echipamente manuale sau mecanizate și substanțe dezinfectante, ce sunt șterse sau rămân pe suprafețe.

  • Fizice, cum ar fi: spălarea, fierberea și călcarea, incinerarea, tratarea cu lămpi UV, autoclava sau tratarea cu abur fierbinte, flambarea etc.
  • Chimice, prin aplicarea de substanțe dezinfectante, precum: fenol, clor, clorură de var, cloramină, formol, bromocet.

De ce să alegeți serviciile de dezinfecție oferite de Serviciinonstop.ro?

Atunci când aveți nevoie de servicii profesioniste de dezinfecție, cel mai sigur este să apelați la o firmă care dispune de pregătirea, experiența și personalul necesar pentru realizarea acestui tip de intervenții.

SERVICII NON STOP dispune de echipamente, tehnica și soluțiile cele mai potrivite pentru dezinfecția oricărui gen de spațiu. Deoarece fiecare locație, în funcție de domeniul de activitate, de reglementări și condițiile de igienă impuse, trebuie tratată cât mai adecvat, noi venim cu metode de dezinfecție profesionale și personalizate.

Avem programe, mijloace și soluții pentru toate tipurile de locații și unității, fie ele medicale, de producție alimentară, birouri, instituții, școli, hale, mijloace de transport etc. Acest serviciu este oferit la nivel național.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.