Dezinsecție

Dezinsecție

Oricat de mult am ține la regulile de igienă și curățenie, dacă nu aplicăm tratamente preventive și periodice de dezinsecție, putem fi năpăditi de gândaci, ploșnite, țânțari, purici, căpușe și alte insecte nedorite. Pentru a reduce la minim inconvenientul și situația neplăcută, cel mai bine este să apelăm la firme specializate pentru prestarea acestui tip de serviciu.

Peste 600 de clienți aleg anual acest serviciu

Chiar dacă par inofensive, insectele pot transmite prin mușcătura lor sau prin transportul pe părți ale corpului lor, microbi, bacterii și virusuri, având astfel un rol important în răspândirea unor boli parazitare sau infecțio-contagioase.

De aceea, pentru sănătate publică și pentru menținerea unui echilibru, acest gen de intervenții este organizat frecvent de autorității. Soluții speciale sunt împrăștiate pe străzi, în parcuri, în zone populate, acolo unde proliferarea insectele poate fi extrem de neplăcută.

Însă aceste acțiuni nu este suficiente. Tratamentele aplicate nu ating și nu afectează multe zone și locuri ascunse, care se pot transforma rapid în focare, ce pot afecta foarte multe persoane și gospodării.

Ce implică serviciul de dezinsecție?

Dezinsecția este o intervenție cu substanțe chimice, care urmărește prevenirea, distrugerea și eliminarea insectelor și paraziților, precum: gândaci, țânțari, muște, ploșnițe, purici, căpușe etc. Pentru ca operația să fie eficientă, se recomandă efectuarea ei de minim două ori succesiv și repetarea periodică a procesului.

Planificarea și efectuarea de intervenții de dezinsecție trebuie făcute cu regularitate. Cele mai vizate sunt zonele deschise, cu bălți și mlaștini, de colectare a gunoiului, de depozitare a alimentelor, acolo unde trăiesc și locuiesc comunități extinse de oameni.

Pot fi efectuate două tipuri de acțiuni, respectiv:

  • Dezinsecție profilactică, prin stropirea parcurilor, copacilor și a zonelor cu apă, igienă individuală, igiena locuinței și a dependințelor, igiena zonelor de producție și depozitare a alimentelor etc.
  • Dezinsecție de combatere, ce presupun efectuarea operației de distrugere și eliminare a insectelor existente.

Dezinsecția periodică este obligatorie în subsoluri, ghene, scări de bloc, pivnițe, unități alimentare, școli și instituții publice, centre comerciale etc. Iar pentru a nu exista repercursiuni neplăcute asupra oamenilor, animalelor de companie și mediului, la ora actuală se folosesc substanțe chimice cu profilaxie foarte clară, fără efecte nedorite.

Dezinsecția împotriva insectelor târâtoare, precum gândacii, puricii, ploșnițele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsecția împotriva insectelor zburătoare trebuie efectuată începând cu luna martie și până în lunile octombrie – noiembrie.

Indiferent de perioadă, stadiul de evoluție, de locul sau de numărul lor, distrugerea insectelor dăunătoare din locuri publice, cu populație numeroasă trebuie făcută adecvat și cu regularitate.

De ce să apelați la intervențiile de dezinsecție oferite de Serviciinonstop.ro?

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, care să producă efectele dorit și rezultate durabile, cel mai bine este să apelați la o firmă specializată în servicii de dezinsecție. Aici veți găsi atât expereința necesara, soluțiile cele mai potrivite, cât și echipa care să se ocupe în mod profesionist de eliminarea insectelor nedorite.

Noi cei de la SERVICII NON STOP dispunem de tot ce este necesar pentru efectuarea oricărui tip de intervenție de dezinsecție și distrugere insecte. Deținem autorizații și licențe pentru efectuarea acestui serviciu, în mod profesionist, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.