Electricitate

Electricitate

Confortul nostru zilnic este asigurat în mare parte de instalațiile și consumatorii electrici. Pe baza acestui tip de energie funcționează cea mai mare parte a utilajelor, produselor electronice și electrocasnice pe care le folosim la munca și acasă. De aceea, pe lângă interesul de a beneficia de cel mai avantajos contract de furnizare, grija pentru a dispune de cel mai sigur sistem de electricitate este o prioritate. Însă, pentru a-l întreține și repara în siguranță trebuie să apelăm mereu la specialiști.

Care sunt serviciile de electricitate oferite de Serviciinonstop.ro?

O bună parte din serviciile legate de furnizarea de energie electrică nu este asigurată de compania cu care aveți contract. Astfel, atunci când se defectează ceva sau nu funcționează corespunzător, aveți nevoie de un electrician. Cum găsirea unei firme de electricitate serioase sau a unui profesionist poate fi o mare încercare, nu ezitați să apelați la noi!

Serviciile de electricitate, de care le puteți beneficia prin intermediul nostru sunt:

  • reparare și întreținere instalații electrice interioare și exterioare;
  • executare de branșamente electrice;
  • montare de tablouri electrice;
  • montare prize de pământ;
  • realizare instalații paratrăsnet;
  • realizare proiecte de instalații electrice de iluminat;
  • implementare proiect instalații de iluminat interioare și exterioare;
  • evaluare riscuri instalații electrice;
  • intervenții rapide pentru instalații de electricitate;
  • revizie și mentenanță instalații de electricitate.

Așadar, dacă vreți să nu aveți surprize neplăcute și un trăsnet sau un scurtcircuit să producă avarii și pagube materiale însemnate, aveți nevoie să țineți în agenda voastră contactul de la compania noastră de servicii electrice.

Oprirea temporară a funcționării echipamentelor, electronicelor și electrocasnicelor sau chiar a întregii activității poate produce pierderi semnificative. Să nu uităm nici de riscul izbucnirii unui incendiu, ale cărui efecte negative pot fi cu greu recuperate.

De ce să optați pentru servicii de electricitate de la Serviciinonstop.ro?

Pentru că știm cât de important este să apelați la o firmă de încredere, care să intervină prompt pentru soluționarea oricărei probleme electrice, oferta noastră include servicii certificate de electricitate.

Peste 200 de clienți aleg anual acest serviciu

Grație electricienilor noștri experimentați am reușit să rămânem mereu alături de clienții noștri, persoane juridice și gospodării. Faptul ca am putut să-i ajutăm rapid cu proiecte și intervenții urgente a contribuit mult la creșterea reputației noastre. Rezolvarea problemelor legate de defectarea sau funcționarea necorespunzătoare a acestui tip de instalații a fost lăsată mereu cu încredere în grija noastră.

De aceea recomandăm tuturor utilizatorilor casnici și industriali să nu taie de pe listă obligația de a realiza revizii periodice și de a avea o firmă de mentenanță electricitate cu care să lucreze permanent. Întreținerea și prevenția sunt cea mai sigură metodă pentru a împiedica producerea unor pene de curent sau a unor incendii.

Astfel, pentru a evita orice risc, contactați-ne pentru a vă asigurați-vă că instalația voastră are tot ce-i trebuie pentru a fi sigură și a garanta o funcționare fără întreruperi și probleme.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.