Egészségügyből származó fertőző hulladékok

Az orvosi vagy klinikai tevékenységekből származó hulladék szelektív begyűjtése, szállítása és megsemmisítése a törvény által kötelező. Ezt a fajta szolgáltatást körültekintően, maximális felelősséggel és a fertőző hulladékok gyűjtésében szakosodott és engedélyezett cég segítségével kötelező elvégezni.

Mik a fertőző hulladékok?

A fertőző hulladékok veszélyes hulladékok, és a klinikai vagy orvosi hulladék alkategóriáját összesíti. Ez a csoport magába foglalja az össszes szerves és szervetlen hulladékot, amely különböző egészségügyi intézményektől, klinikák, sűrgősségi osztályok, laboratóriumok stb. aktivitásából származik.

Fertőző hulladéknak számít:

  • mikroorganizmusokból származó vért vagy más biológiai folyadékokat, vírusokat, baktériumokat, parazitákat és / vagy toxinokat tartalmazó vagy azokhoz érintkező hulladékok;
  • cső alakú perfúziós készülékek, vért vagy más biológiai folyadékot tartalmazó edények, műtőmezők, kesztyűk, szondák;
  • egyszer használhatos anyagok, borogatások, kötszerek és egyéb szennyezett anyagok;
  • dialízismembránok, vizeletgyűjtő műanyag zacskók, használt laboratóriumi anyagok, fekvőbetegektől származó pelenkák, akik a fertőző osztály vagy az egészségügyi intézmények fertőző kórtermeiben vannak;
  • kutatás és kísérleti tevékenységekből származó állati tetemek.

A fertőző hulladékok nem megfelelő kezelésé az egészségre és környezetünkre tekintve magas fokú kockázatot jelent, éppen ezért nagyon szigorú jogszabályok vonatkoznak a hulladékok gyűjtésére, tárolására és ártalmatlanítására. A hatályos szabályok be nem tartása, a begyűjtéssel felelősek hiánya és a fertőző hulladék begyűjtésére szakosodott céggel kötött szerződés hiánya, az alkalmazandó törvények szerint büntetendő.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

A fertőző hulladék összegyűjtése, szállítása, tárolása és megsemmisítése csak az ebben specializált cégek segítségével mehet végbe. Ez a fajta tevékenység csak képzett személyzettel történhet meg és speciális kisteherautókkal végezhető, amelyek garantálják az ilyen típusú veszélyes hulladék ártalmatlanítására szakosodott központba történő gyűjtés és szállítás biztonságát.

Cégünk rendelkezik úgy a szükséges engedéllyekkel, mint a szállítóeszközökkel, felszereléssel és személyzettel, amelyek szükségesek az ilyen típusú fertőző hulladék gyűjtéséhez. Rendelkezünk a fertőző hulladék összegyűjtéséhez, kezeléséhez és szállításához szükséges tapasztalattal és képesítésekkel Románia egész területén.

Ezeknek a műveleteknek a végrehajtásában részt vevő személyzet nagyon jól ismeri az eljárásokat, és felelősségteljesen jár el a folyamat során, a hulladékgyűjtéstől a végleges ártalmatlanításig. Vállalunk szerződéseket az ország egész területén, minden típusú fertőző hulladékot gyűjtünk, amelyek kórházak, klinikák, magánklinikák, laboratóriumok,állatorvosi rendelők és egyéb egészségügyi intézmények aktivitásából származik.

Minden eljárás egyértelműen kidolgozott protokoll és az alkalmazandó nemzeti jogszabályok alapján fog megtörténni. Előnyös árakon vállalunk fertőző hulladékgyűjtést és szállítást megrendelés vagy szerződés alapján, az ország bármelyik pontján, komolyságot, szakszerűséget, gyorsaságot és a környezet tiszteletben tartását és óvását garantálva.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.