Falfestési szolgáltatások

Az otthon hangulatát és kifogástalan kinézetelét nagyrészt a felhasznált anyagok minősége adja meg, azonban a kivitelezés minősége nélkülözhetetlen és enélkül nem lennének ugyanazok a végeredmények sem. A kivitelezés minősége, a választott árnyalat és a textúra meghatározza az otthon arculatának sikerességét.

Több, mint 100 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

A megfelelő színek kiválasztása és össze kombinálása kulcsfontosságú lehet egy különleges, pihentető és stílusos belső tér kialakításában, amelyben a kliens jól érzi magát. Azonban fontos kiemelni hogy a dekoratív falfestés kifogástalan kivitelezését csak tapasztalt csapattal, modern technológiákkal és csak a legjobb minőségű anyagokkal lehet elérni.

Milyen festékpalettát ajánlunk mi?

Cégünk teljes falfestési szolgáltatással ad otthonának, irodájának vagy épületének egy plusz értéket ezáltal kényelmet. Kiváló minőségű, kifogástalan munkát végzünk, nagy figyelmet fordítva a részletekre.

Az alábbi minőségi szolgáltatásainkat igénybe vehetik úgy magán személyek mint cégek:

 • Magán rezidenciák, lakások, házak, villák stb. kimeszelése;
 • Falfestési szolgáltatások vállalatoknak, cégeknek, szervezeteknek, közintézményeknek, irodáknak stb.;
 • Kereskedelmi helyiségek, üzletek kimeszelése;
 • Falfestési szolgáltatások ipari helyiségeknek, gyártócsarnokoknak, raktáraknak stb.;
 • Falfestési szolgáltatások éttermeknek, gyorséttermeknek, szállodáknak, panzióknak stb.

Legyen szó új vagy régi épületről, belső falfestési szolgáltatásaink a következő lépéseket tartalmazzák:

 • régi festék vagy olajfesték letisztítása;
 • faljavítás vakolattal vagy ragasztóval;
 • a falak glettelése;
 • befejező simító vakolás;
 • felületi alapozás;
 • a falak lefestése mosható festékkel.

Ugyanakkor vállalunk bármilyen típusú külső festést tartós színekkel, a legújabb festékekkel, amelyek időjárásállóak és ellenállóak az ultraibolya sugarakkal szemben.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Minőségi munkát csak szakemberekkel lehet végezni, a szakmunkásokból álló csapatunk belső és külső tervezést és festést végez, amelyben az anyagok minősége nagyon fontos szerepet játszik. Az használt technika, felszerelés, az anyagok minősége, az árnyalatok és a festékek tulajdonságai alapvetően hozzájárulnak a projektek sikeréhez és a kivitelezéséhez.

Mi átvarázsoljuk otthonát, a házaknak új külsőt adunk, egyszerű házakat otthonokká alakítunk megnövelve ezek kényelem szintjét. Színek és árnyalatok széles választékát tudjuk biztosítani, amelyek közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

Sok épületet frissítünk, szinezünk ezáltal a legmegfelelőbb formájukat és rendeltetési helyüket kapják meg.

Az ügyfél kivánsága és ízlése a legfontosabb az ilyen munka végzése során. Képzett és tapasztalt csapatunknak köszönhetően garanciát vállalunk a bármilyen munkálat minőségére, legyen az belső vagy külső. A legújabb technológiákat és berendezéseket használjuk annak érdekében, hogy modern festési eredményeket kapjunk, amelyeket belsőépítészek és kliensek egyaránt értékelnek.

Ajánlataink rugalmasak és mindig alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez és költségvetéséhez.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.