Fém hővédelem

Fém hővédelem

A tűzvédelem növelése számos olyan intézkedést tartalmaz, amely minden ingatlan és épület tulajdonost érint. A tűzgátló megoldások és kezelések alkalmazása már az építés fázisától kezdve nagyban hozzájárulnak a kockázatok csökkentéséhez és a tűz terjedésének veszélyének minimalizálásához. A fém hővédelmi eljárás ebben az esetben rendkívül hasznos és hatékony.

Tűz esetén ha az alapszerkezet nincs érintve akkor az anyagi károk is nagymértékben kisebbek. Így a fémszerkezetek esetében a hőre keményedő festékek alkalmazása nagyban hozzájárulhatnak az épület ellenállásához és az esemény utáni könnyebb helyreállításához.

Hogyan hajtjuk végre a fém hővédő kezeléseket?

Az anyagi javak és az emberi élet veszteségének csökkentése nagymértékben csökkenthető ha tűzgátló kezeléseket alkalmazunk az épületek fémszerkezeténél. A fémek hővédelme nagyon hasznos folyamat, amelyben a hőre keményedő festéket visszük fel a fémszerkezetekre vagy más fémelemekre. Feladatuk a kezelt felületek védelme és a nagy tűzesetek megelőzése.

Így ha a lángok elérik ezeket a fém felületeket, a felületükre felhordott hőre keményedő festékek kitágulnak és megakadályozzák a fémszerkezet meggyulladását. Ugyanakkor korlátozzák a lángok terjedését más építményekre is.

Azért hogy a fém hővédő folyamata normálisan történjen meg és a lehető hatékonyabb legyen, a következő lépések fontosak:

  • a kezelendő szerkezetre vonatkozó műszaki adatok ismerete;
  • felület vagy munkafelület előkészítése;
  • fém alapozás;
  • maga a hővédelmi kezelés;
  • védőlakk felvitele.

A munkálatokat csak a Vészhelyzeti Főfelügyelőség (ISU) által engedélyezett cégek végezhetik és egy műszaki dokumentáció elkészítésével fejezik be, amely tartalmazni fogja a műveletekkel kapcsolatos összes információt.

Megvan a szükséges tapasztalatuk és engedélyünk ahhoz hogy bármilyen típusú fém tűzvédelmi és hővédelmi munkáját vállaljuk és elvégezzük. Cégünk bármilyen típusú fémszerkezet kezelési beavatkozását vállalja, amelyek megfelelnek a legszigorúbb hatályos követelményeknek.

Az Európai Unió és a román hatóságok által jóváhagyott keményedő festékeket használunk és változatos színpalettánk bármilyen konstrukcióhoz és kivitelezéshez alkalmazható.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Mivel a tűzbiztonságot gyakran az elvégzett munka minősége határozza meg, a legjobb, ha az ilyen típusú tevékenység végzésében tapasztalattal rendelkező, engedélyezett vállalatokhoz fordulunk.

Cégünk olyan fémhővédelmi munkákat vállal, amelyek megfelelnek a törvényi előírásoknak és a kliensek követelményeiknek. Azok a részek, amelyeket hőkezelhetünk: oszlopok, gerendák, elektromos kábelek és fémszerkezetek.

Ebben az értelemben csak szakképzett személyzetet használunk, a munkálatok felügyelő által vannak koordinálva, a legjobb minőségű oldatokat és hőkeményítő festékeket, berendezéseket és műszereket használunk a végeredmény garantálásához. A fémfelületek tűzálló kezelésével elérhető előnyök tagadhatatlanok és jelentősen csökkenthetik az ezzel járó kockázatokat és károkat.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.