Fertőtlenítés

Fertőtlenítés

A kifogástalan tisztaság elérése és fenntartása egyre fontosabb kérdés napjainkban. Jelenleg nemcsak a kórházaknak, klinikáknak vagy orvosi központoknak van szükségük fertőtlenítésre, hanem még sok más helynek és helyiségnek is, így az oktatási intézmények, irodaházak, bevásárlóközpontok, közszállítások, termek, szabadidős terek stb. szigorúan be kell tartsák a higiéniai normákat és a speciális fertőtlenítési szolgáltatásokat.

Több, mint 600 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

A lehető legtöbb higiéniai és egészségbiztonsági intézkedés betartása a vírusok, baktériumok, mikrobák, gombák terjedésének megakadályozását segíti elő és garanciát jelent az egészségünk megőrzésére.

A mikroorganizmusok terjedése által okozott betegség kockázatának elkerülésének érdekében szükséges a fertőtlenítési folyamatok rendszeres és gyakori alkalmazása.

Mit jelent a fertőtlenítés?

Olyan eljárás, amely az egészséget veszélyeztető kórokozókat, baktériumokat, mikrobákat, spórákat, gombákat elpusztítja a különböző felületek sterilizálásával, a fertőzések és a fertőző betegségek megelőzése és leküzdése érdekében.

A fertőtlenítés bizonyos oldatok, szerek felvitelével, permetezésével vagy fizikai eszközök segítségével történik. A hatékonyság érdekében a fertőtlenítési beavatkozásokat rendszeresen és ismételten, akár naponta is el kell végezni, ahol ezt a szabályok megkövetelik és ahol fokozott kockázat létezik. Azonban a legjobb eredmények érdekében érdemes a legmegfelelőbb berendezéseket, módszereket és megoldásokat alkalmazni.

A fertőtlenítés főbb módjai:

  • A szűréssel való fertőtlenítés , az emberek és állatok fertőző és parazita betegségeinek megelőzésében és leküzdésében segít.
  • A száraz hővel történő fertőtlenítés, egy olyan folyamat, amelynek során egy nagyon speciális rendszer által kibocsájtott nagyon apró részecskék permeteződnek és szivárognak be és ezáltal fertőtlenítenek minden repedést, pórust és kevésbé látható helyet.
  • Fertőtlenítés dezinficiens oldatokkal, ezeknek a folyamata manuális vagy gépesített eszközökkel és fertőtlenítőszerekkel történik, amelyeket letörlődnek vagy a felületeken maradnak.

Fertőtlenítő eljárások az alkalmazott antimikrobiális hatás alapján lehetnek:

  • Fizikai, mint például: mosás, forralás és vasalás, elégetés, UV lámpával való kezelés, forró gőzkezelés, stb.
  • Kémiai, fertőtlenítőszerek alkalmazásával, például: fenol, klór, mészklorid, klóramin, formalin, bróm-ecet.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Ha professzionális fertőtlenítési szolgáltatásokra van szüksége, akkor a legbiztonságosabb egy olyan céghez fordulnia, amely rendelkezik az ilyen típusú beavatkozások elvégzéséhez szükséges képzettséggel, tapasztalattal és személyzettel. Cégünk a legmegfelelőbb eszközökkel, technikával és megoldásokkal rendelkezik bármilyen tér fertőtlenítésére.

Mivel minden egyes helyiség a tevékenységi körtől, előírásoktól és a megszabott higiéniai feltételektől függően, a lehető legmegfelelőbb módon kell legyen fertőtlenítve, ezért professzionális és személyre szabott fertőtlenítési módszerekket használunk.

Minden típusú helyszínre és egységre vannak megfelelő programjaink , eszközeink és megoldásaink, legyenek azok egészségügyi intézmények, élelmiszer-előállító, irodák, intézmények, iskolák, csarnokok, közlekedési eszközök stb.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.