Hegesztő

Nem könnyű szakképzett és megfelelő szakembereket találni különböző preciz műszaki munkák elvégzéséhez. A sok éves tapasztalat megszerzése és a szakemberré válás több hónapos tanfolyamot és gyakorlatot igényel. Éppen ezért ha bármikor szakképzett hegesztőre van szüksége, speciális hegesztési módszereket igénylő projektekhez hívjon minket bizalommal.

Számos gyártási folyamatnál keresik fel tanúsított hegesztők szolgáltatásait persze egy meghatározott időre. A legkritikusabbak a nyomástartó berendezések javítása vagy az ahhoz kapcsolódó fokozott biztonsági intézkedésekhez tapasztalt hegesztő személyzetre van szükség. Mivel hogy gyakran nincs idő egy csapat tagjának kiképzésére vagy egy szakképzett alkalmazott gyors megtalálására, javasoljuk, hogy keressen egy szakképzett embert vagy vegyen fel egy céget a hegesztési szolgáltatások kiszervezésére.

Milyen típusú hegesztőket és hegesztési szolgáltatásokat talál nálunk?

Sok szakterületen van szükség professzionális hegesztőkre. Nekünk megvan a tapasztalatunk a különleges kihívásokban és csapatunk speciális képzéssel rendelkezik az ilyen típusú tevékenységek elvégzéséhez. Minőségi munkák elvégzéséhez hegesztési szolgáltatásokat tudunk nyújtani, professzionális hegesztő berendezésekkel és képzett hegesztőkkel.

Modern technológiával, szakemberekből álló csapatokkal állunk klienseink rendelkzésére. A képzett személyzet által készített hegesztett kötések a legjobb megoldások az erős fémcsatlakozásokhoz, mechanikai tulajdonságaik egyértelműen felülmúlják a többi módszert.

Hegesztési szolgáltatásokat kínálunk különféle folyamatokra. A felhasznált energia formájától függően három folyamaton keresztül végezzük a munkákat:

  • elektromos hegesztés - elektromos ívhegesztés, elektronnyaláb stb.;
  • hegesztés vegyi energiával - oxiacetilén lánggal, tűz kovácsolásában stb.;
  • hegesztés mechanikus energiával - súrlódás, ütés, hideg nyomás útján.

Hegesztő csapatunk bármilyen munkálatot el tud végezni a legmagasabb színvonalon. Számos szakterület létezik, ahol fém alkatrészek vannak és ezek összekapcsolására van szükség, például a gépgyártás, kohászat, feldolgozás, bányászat stb.

Díszítő vagy dekoratív hegesztési munkákat is vállalunk. Munkatársaink bármilyen típusú munkát teljesítenek, legyen az összetett vagy aprólékos, így mind a busz javításához, mind a legszebb kapuk, rácsok, kerítések, fém korlátok kivitelezéséhez hívhat minket bizalommal.

Miért válassza a mi hegesztőinket?

Nagyon sok esetben előfordul, hogy egy vállalatnak új gyártósort kell telepítenie vagy speciális elrendezést vagy átrendezést kell végrehajtania, amelyhez hegesztőre van szükség. A kivitelezés minőségének garantálása és a projekt sikeres befejezése érdekében mindig hívjon minket bizalommal.

Megvan a szakképzett és tapasztalt hegesztő csapatunk és speciális professzionális felszerelésünk bármilyen típusú hegesztéshez. Hegesztési szolgáltatásainkat igénybe vehetik cégek vagy magánszemélyek, azonnal reagálunk a kérésekre és versenyképes árakat kínálunk.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.