Hóeltakarítás

Igaz hogy a mostani havazások már nem olyanok mint régebben voltak, vagy egyre ritkábban fordulnak elő vagy bőséges csapadékkal lepnek meg minket pont mikor kevésbé számítunk rá. Függetlenül attól, hogy decemberben, januárban vagy márciusban havazik, a hóeltakarító csapat vagy a gépesített hóeltakarítás segítségével az utak, járdák vagy parkolók gyorsan és simán járhatóvá válnak.

Ennek a műveletnek a végrehajtása sokkal nehezebb lehet, ha nagobb mennyiségű havat vagy nagy területeket kell gyorsan megtisztítani. Ezért a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás egy erre specializált cég felkeresése, akinek megvan az ehhez szükséges tapasztalt csapata, profeszionális felszerelése.

Miért válassza a mi szolgáltatásinkat?

Ha havazik és ha a hórétegek nagyon gyorsan lerakódnak az útakra, mindenképpen szükség van egy hótakarításban tapasztalt cégre, aki a lehető leghamarabb beavatkozik, megtisztítja és minél hamarabb járhatóvá teszi az útakat.

Cégünk több mint 17 évi tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, mindenre van megoldásunk, így a lehető leggyorsabban reagálunk ügyfeleink kéréseire.

Hóeltakarítási szolgáltatásainkat igénybe vehetik úgy magánszemélyek mint jogi személyek, bevásárlóközpontok, intézmények vagy állami hatóságok.

Hogy miért válasszon minket?

  • Mert gyors választ és megoldást adunk bármilyen típusú hóeltakarítási kérésre;
  • Mert a beavatkozás optimális körülmények között fog történni egy professzionális csapat segítségével, melynek munkáját egy vezető fogja felügyelni;
  • Mert professzionális berendezésekkel és megoldásokkal rendelkezünk;
  • Mert versenyképes és előnyös áraink vannak a piaci árakhoz képest;
  • Szolgáltatásaink elérhetőek az ország bármely részén;
  • Rendelkezésére állunk non-stop, a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Több, mint 100 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

Csapatunk mindig a legjobb hóeltakarítási megoldásokat keresi, figyelembe véve a megtisztítandó felületeket, az út és az aszfalt típusát.

A leggyorsabb és leghatékonyabb módszer az útak felszabadításának és megtakarításának speciális gépekkel, tartozékokkal és hóeltakarító berendezések segítségével történik. Ami pedig a járdák megtisztítását és a jégtörést illeti, oda mindenképpen szükség lesz egy hozzáértő csapat erejére és energiájára.

Cégünk a következő szolgáltatásokat nyújtja Önnek

  • kézi hóeltakarítás, egy tapasztalt csapat segítségével;
  • gépesített hóeltakarítás speciális gépek, felszerelések és berendezések segítségével.

A gépesített hóeltakarításhoz használt eszközeink: hólapátok, hóekék, hómarók, sószórók és hogy megszabadítsuk Önt a hótárolással okozta kellemetlenségektől, segítünk abban, hogy elszállítsuk ezeket a hótömböket helyszínről egy engedélyezett helyre.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.