Ipari alpinizmus

A hegymászás kedvtelésből (hobbiból) gyakorolt sport, ezzel szemben az ipari alpinizmus egy valóban szükséges szakma, amely nélkül szó szerint és átvitt értelemben sem lehetne a magasságban lévő problémákat megoldani.

Van azonban valami közös bennük: mindkettőnél számít a teljesítőképesség, a megfelelő felszerelés, a biztonság és a hatékonyság.

Az ipari hegymászók vagy városi és hegyi hősök, magaslati küldetéseinek részleteiről és arról hogy mit is csinálnak ők, az alábbiakban tudhat meg többet:

  • fák ápolása;
  • szigetelési és vízszigetelési munkák;
  • vakolatok;
  • külső hőszigetelés (polisztirol burkolat);
  • antennák szerelése / leszerelése;
  • bannerek és óriásplakátok fel és leszerelése;
  • jégcsapok eltávolítása;
  • épületek üvegfelületeinek tisztítása;
  • segítség nyújtás különleges helyzetekben (elzárt állatok, véletlenül bezárt otthonok stb.).

Az ipari alpinizmus révén valóban megmutatja a környezet iránti gondoskodását, kezdve a természettől (például a fák tisztításával), és folytatva azon a részen, amit az ember a városi térségben több száz éves munka során végzett: épületek (hőszigetelés, hangszigetelés, vízszigetelés), bevonatok, gipsz stb.), kommunikáció (antennák), reklámipar (bannerek, fénydobozok, óriásplakátok stb.).

Röviden: professzionális ipari alpinizmus szolgáltatások piacképes áron!

Cégünk ezen a téren több mint 16 éves tapasztalattal rendelkezik és a fenti szolgáltatások kivitelezésében kiváló minőségű anyagokat, professzionális berendezéseket használunk figyelembe véve a nemzetközi szabványokat! Szolgáltatásainkat előnyös áron érheti el bárki.

Több, mint 500 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

Nem vagy a magaslatok kedvelője és a magaslati munkálatok igazán komplikáltnak tűnnek ? Semmi probléma! Számunkra minden lehetséges, ezért nem zárkózunk el az ipari alpinizmus szolgáltatások nyújtásától sem! Legyen szó időszakos tisztítás vagy karbantartásról, mi ezt csináljuk! Azt akarjuk, hogy minden ami környezetedben van az legyen vizuálisan tiszta és esztétikus. A terepen dolgozó hegymászók segítségével, akik kiváló munkát végeznek az ipari alpinizmus területén, a magas épületek és nem csak ismét olyanok lesznek mint új korukban voltak! Bármikor rendelkezésedre állunk!

A fák ápolását több tényező alapján kell elvégezni,itt számít például a fa fajtája, az évszak vagy a hely, ahol található. Az esztétikai szempontok de a fák egészsége is egy alapelv ebben a tevékenységben. Minden fa egyedi és ezt így is kell kezelni és ezt szakembereink tudják.

Ami a belső és külső szigetelési / vízszigetelési munkákat illeti, tapasztalt szakembereink kiváló minőségű anyagokat használva biztosítják a munkálatok hosszú életét és hatékonyságát. A szigetelési munkák valójában egy épület utolsó rétegét jelenti, amik funkcionális, dekoratív vagy higiéniai és egészségügyi szerepet töltenek be. Ennek szerepe lehet a házon belüli hő megtartása (hőszigetelés), a külső zaj csökkentése (hangszigetelés), a páratartalom arányának megtartása (hidrotermikus szigetelés) stb. A vakolat is tulajdonképpen egy szigetelés, tégla, beton, kő felületére felvive és a dekoratív szerep mellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a hő- és hangszigetelést.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.