Kéménytisztítás

Kéménytisztítás

A fogyasztás hatékonysága, az üzembiztonság és a lehető legkisebb karbantartási költségek érdekében évente legalább egyszer ajánlott kéménytisztítást végezni

Több, mint 450 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

Legyen szó kazán, kályha, kandalló vagy szagelszívóról, a rendszeres ellenőrzés és az időszakos beavatkozás feltétlenül kötelező. Mivel egy ilyen művelet elvégzésé eléggé komplikált és tapasztalat valamint speciális felszerelés szükséges, a legegyszerűbb a kéménytisztítással foglalkozó céghez fordulni. A fűtési, valamint a gáz- és gőzelvezető rendszerek karbantartása kötelező. Mindezt meg lehet csinálni az év bármely szakában, nem csak a hideg évszak elején. Az eldugulás vagy a teljes eltömődés kockázata nagyon veszélyes és sok anyagi kárt is jelenthet, azonban életvesztést is okozhat.

Miért jó évente egyszer megtisztítani a kéményt?

A kémény rendszeres tisztításának két fő oka a fűtési rendszer jobb kihasználása és a tűzveszély elkerülése. Annak érdekében, hogy ne legyenek problémák és biztosak lehessünk a végeredményben, a legjobb ha szakemberekhez fordulunk.

A kémények tisztítása mellett egyéb okok is szólnak:

  • az égetlen gázok és robbanások kockázatának csökkentése;
  • a szén-monoxid-mérgezés kockázatának kiküszöbölése;
  • a berendezések és a ventilátorok gazdaságosabb és hatékonyabb működtetése;
  • a baktériumok és mikroorganizmusok felhalmozódásának kockázatának megelőzése;
  • a rendszer eltömődésének vagy a gyújtás kockázatának megelőzése.

A kémények időszakos tisztítása valójában karbantartási folyamat alkalmazása a füstgáz- és gőzelvezető rendszereken, melyek segíten megelőzni az esetleges baleseteket és anyagi károkat.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Bármennyire szeretne spórolni a kazánok és fűtési rendszerek karbantartásán, léteznek számos szolgáltatások, például a kémények tisztítása, amelyeket nem tud kikerülni, vagy kivágni őket a költségvetési listáról.

Ezért jövünk mi speciális kéménytisztító szolgáltatásainkkal, melyek minden ipari és háztartási tulajdonos igényét megoldja. Két tipusú tisztítást vállalunk:

  • kémények mechanikus tisztítása;
  • kémények katalitikus tisztítása.

A kémények mechanikus tisztítását kötelezi a törvény és a fűtés módjától és a felhasznált üzemanyagtól függően hat hónaponként kell elvégezni. Ez a tisztítás ellenőrzi a kémény szerkezeti problémáit és eltávolítja a lerakódásokat.

A kémények katalitikus tisztítása olyan vegyi anyagokkal történik, amelyek megtisztíthatják a kéményt vagy csökkenthetik a lerakódásokat.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.