Munkavédelmi szolgáltatások

Munkavédelmi szolgáltatások

A legbiztonságosabb munkakörülmények biztosítása, az egészség és a termelékenység fenntartásához szükséges munkakörnyezet biztosítása minden cég fontos tényező kellene legyen. Nem a törvények vagy rendeletek kellene a munkavállalókat a legmegfelelőbb munkakörnyezet biztosítására kötelezze. Ebben pedig csak a munkavédelmi szolgáltatások tudnak segíteni.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság védelme, valamint az összes szükséges szempont megszervezése mind a jogszabályok, mind a szakmai szempontok szerint nagyon fontos a vállalat arculatának és a munkaerő-piaci vonzerejének szempontjából.

Csak egy teljes munkavédelmi dosszié és tanácsadás és képzési szolgáltatások segítségével lehet abban bíztos hogy megtudja előzni a munkahelyi baleseteket. A munkahelyi balesetek elkerüléséről szóló képzések jobban védik a cég alkalmazottait és bármi is történik, a vállalatot nem fogják vádolni a munkavédelmi törvények be nem tartásával.

Mit tartalmaznak a munkavédelmi szolgáltatásaink?

A hatályos jogszabályok szerint Romániában minden intézmény, vállalat és szervezet köteles alkalmazottjai kiképzésében és köteles megszervezni az alkalmazottak rendszeres képzését a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területén. Ez egy egészségvédelemre és biztonságra szakosodott vagy engedélyezett kiszervezett cég közreműködésével tud megtörténni.

Mivel tudjuk, mennyire fontos az ehhez a tevékenységhez szükséges intézkedések megtétele, cégünk kiszervezett biztonsági és egészségvédelmi szolgáltatásokat kínál Önnek, szerződés alapján.

Ajánlatunk az alábbi tevékenységeket tartalmazza:

  • munkavédelmi engedélyek megszerzése;
  • specifikus dokumentáció, képzési dokumentumok, képzési témák, szervezési rendelkezések kiállítása stb.;
  • a munkahelyi sérülések és betegségek kockázatértékelése;
  • munkahelyi megelőzési és védelmi tervek kidolgozása;
  • az alkalmazottak képzése és tesztelése a munkavédelmi szabályokról;
  • jelentések készítése a megállapított nem megfelelőségek kiküszöbölése érdekében;
  • munkavédelmi bizottság szervezése vagy kinevezése;
  • munkahelyi balesetekre kommunikáció, vizsgálat és jóváhagyás;
  • a vállalat képviselete a Területi Munkaügyi Felügyelőség képviselői által végzett ellenőrzéseken
  • speciális munkavédelmi ellenőrzés elvégzése.

Az egészségvédelemre, a munkavédelemre, a sürgősségi esetekre és a munkahelyi orvoslásra vonatkozó törvények gyakran nagyon összetettek és nehezen kivitelezhetőek egy engedélyezett és tapasztalt személy nélkül. A be nem tartás következményei figyelmeztetésekhez, sőt jelentős pénzbírságokhoz vezethetnek.

Miért válassza a szolgáltatásainkat?

Érdemes szakemberekhez fordulni a személyzet védelmével és munkahelyi biztonságával kapcsolatos problémák elkerülése érdekében. Cégünk a Munkaügyi Minisztérium és az I.S.U. által van jóvá hagyva a teljes körű szolgáltatások nyűjtásához a munkahelyi védelem és biztonság területén.

Több mint 16 éve vagyunk jelen a román piacon és konkrét szolgáltatássinkst igényelheti az ország bármely területén. Országos szinten ellenőrizzük és szervezzük a munkavédelmi szolgáltatásokat.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.