Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Az egerek, patkányok és más rágcsálók megjelenése, elterjedése és elszaporodása komoly veszélyt jelent a bíztonságunkra tekintve és a közegészségügy szempontjából is. Kellemetlen jelenlétük mellett hozzájárulhatnak a betegségek, vírusok és fertőzések elterjedéséhez is. Éppen ezért a rágcsálóirtás és a rágcsálóirtási beavatkozások időszakos elvégzése kötelező és szükséges. A rágcsálók újbóli megjelenésének és elterjedésének kockázata állandó probléma a nagy városi agglomerációk, élelmiszer-raktárak vagy silók esetében.

Közintézmények, iskolák, éttermek, élelmiszer-előállító és tároló egységek esetében a törvény még a rovarirtást, fertőtlenítést és rágcsálók elleni beavatkozásának időszakos elvégzését is kötelezi. Ahol bőséges táplálék van, ott a rágcsálók megjelenésének és elszaporodásának lehetősége és kockázata is megnő. Jelenlétük állandó egészségügyi veszélyt jelent, és jelentős gazdasági veszteségeket okozhat.

Gyakran fertőző betegségeket okozhatnak, például ételmérgezést, leptospirosis, trichinylosis, brucellosis, vírusos gasztroenteritis, ragadós száj- és körömfájás, lépfene stb. mindezek patkányok és egerek által vannak terjesztve.

Több, mint 500 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

A törvények betartásának érdekében, a maximális hatékonyság és bármilyen kockázatcsökkentés érdekében a legjobb, ha ezt a fajta rágcsálóirtást a lehető leggyakrabban végzik és igénybe veszik egy rágcsálóirtó cég szakosodott és engedélyezett szolgáltatásait.

Miben áll a rágcsálóirtás?

A rágcsálóirtás egy fizikai és kémiai módszer, az egerek, patkányok és más rágcsálók formájának megsemmisítésére.

Célja az ilyen típusú kártevők megakadályozása, elnyomása és létszám csökkentése. A rágcsálókon végzett beavatkozás hozzájárul az érintett területek higiénéjéhez, a környezet tisztításához, valamint az emberek és háziállatok egészségének védelméhez. A városi területeken, mivel az élelmiszerforrások állandóak, változatosak és bőségesek, a rágcsálók elleni védekezés egész évben szükséges.

Silók vagy mezőgazdasági területek esetében, a rágcsálók elleni védekezési műveleteket késő tavasszal és ősszel ajánlatos elvégezni, amikor az állatok táplálékot keresve jönnek el rejtekhelyükről ezáltal sebezhetőbbek.

A rágcsálók hatékony elleni védekezéséhez, a rágcsálók megsemmisítéséhez és az alacsony numerikus szint fenntartásához, állandóan szükséges egy komplex intézkedés. A leggyakrabban használt módszerek:

  • ökológiai rágcsálóirtás – a rágcsálók csapdába ejtéséről szól, majd azok összegyűjtéséből, szállításából és elégetéséből áll;
  • kémiai rágcsálóirtás - raticid anyagok használatáról szól, amelyek kerületi mérgező állomásokon helyezkednek el;
  • vegyes rágcsálóirtás - amely az ökológiai és a kémiai rágcsálóirtást egyaránt használja.

Miért válassza a szolgáltatásainkat?

Ahhoz, hogy lehető leghatékonyabb rágcsálóirtó szolgáltatásokkal rendelkezzen, mindig tapasztalt csapat segítségére van szüksége. A NON STOP SERVICES-nél mindig megfelelő megoldásokkal és válaszokkal rendelkezünk minden kérésre.

A rágcsálók eltávolítására, megsemmisítésére és irtására a legújabb módszereket és technikákat alkalmazzuk. Cégünk minden szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal rendelkezik az optimális körülmények közötti fejlesztéshez és a tevékenység maximális biztonságához. Minden tevékenység során szigorúan betartjuk a munkahelyi biztonsági szabályokat.

A műveletek elvégzéséhez csak megfelelően felszerelt és képzett személyzetet használunk. Csak legális, hatékony eszközöket és megoldásokat alkalmazunk, amelyek védik a környezetet. Ugyanakkor állatorvos hagyja jóvá csapataink minden egyes beavatkozását.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.