Rovaírtás

Rovaírtás

Bármennyire szigorúan is tartanánk be a higiénia és a tisztaság szabályait, ha bizonyos időközönként nem rovartalanítunk, akkor bogarak, poloskák, szúnyogok, bolhák, kullancsok és más nem kívánt rovarok lephetik el otthonunkat. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében érdemes egy erre szakosodott céggel együttműködni, akik segíteni tudnak ebben az eljárásban.

Több, mint 600 ügyfél választja ezt a szolgáltatást

Még akkor is ha ártalmatlannak tűnnek, a rovarok a harapásukon keresztül vagy testrészeiken hordva mikrobákat, baktériumokat és vírusokat továbbíthatnak, így fontos szerepet játszanak a parazita vagy fertőző betegségek terjedésében.

Közegészségügyünk és az egyensúly fenntartása érdekében az ilyen típusú beavatkozásokat gyakran a hatóságok szervezik meg és végzik el. Különleges vegyszereket permeteznek szét az utcákon, parkokban, lakott területeken, ahol a rovarok elszaporodása rendkívül kellemetlen lehet.

Azonban ezek a műveletek nem elégségesek. Az alkalmazott rovarírtó permetezések nem érintenek sok rejtett helyet, amelyek gyorsan egy újabb fertőzés fészkévé válhatnak, ami sok embert és háztartást érinthet.

Mit foglal magába a rovarírtó művelet?

A rovartalanítás vegyi anyagokkal történő beavatkozás, amelynek célja a rovarok és paraziták megelőzése, megsemmisítése és elpusztítása, például: bogarak, szúnyogok, legyek, poloskák, bolhák, kullancsok stb. A művelet hatékonysága érdekében ajánlott legalább kétszer egymás után végrehajtani ezt a folyamatot és utána pedig bizonyos időközönként megismételni.

A rovarírtási beavatkozások megtervezését és végrehajtását rendszeresen kell végezni. A legcélzottabb helyek a nyílt területek, ott ahol tócsák és mocsarak vannak, ahol szemétszállítás történik, élelmiszer-tárolásnál és azok a helyek ahol emberek és közösségek élnek.

Két típusú művelet hajtható végre:

  • Megelőző fertőtlenítés, amely parkok, fák és területek vízzel történő permetezését, egyéni higiéniát, a házak és melléképületek higiéniáját, az élelmiszertermelés és a tárolás higiénáját stb. foglalja magába.
  • A támadó fertőtlenítés , célja a meglévő rovarok elpusztítása és megsemmisítése és fertőző betegségek leküzdése.

Kötelező a bizonyos időközönkénti rovarírtás az alagsorokban, istállókban, lépcsőházakban, pincékben, élelmiszer egységekben, iskolákban, az állami intézményekben, a bevásárlóközpontokban stb. Kellemetlen következmények és helyzetek megelőzése érdekében, amely az emberekre, a háziállatokra és a környezetre negatív hatással lehet, jelenleg nagyon egyértelmű profilaxisú vegyszereket alkalmaznak, mellékhatások nélkül.

A mászó rovarok elleni rovarírtást például bogarak, bolhák, poloskák, egész évben el lehet végezni, azonban a repülő rovarok elleni rovarírtást március és október - november között kell elvégezni.

Függetlenül az időszaktól, a rovarok evolúciójának stádiumától, helyétől vagy számától a lakott területeken, nyilvános helyeken a rovarírtást megfelelően és rendszeresen kell elvégezni.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Ha minőségi szolgáltatásokat szeretne, amelyek során a végeredmények az elvártak és tartósak, akkor mindenképp specializált rovarírtó céghez ajánlott fordulnia. Nálunk megtalálja a szükséges tapasztalatot, a legmegfelelőbb megoldásokat és egy hozzá értő csapatot, akik szakszerűen foglalkoznak a nem kívánt rovarok megsemmisítésével.

Minden szükséges eszközünk megvan egy rovarírtáshoz és ezek megsemmisítéséhez. Cégünk engedélyekkel és licenszekkel rendelkezik ahhoz hogy ezt a szolgáltatást professzionálisan, a maximális biztonság és hatékonyság mellett tudjuk végezni.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.