Sprinkler oltórendszerek

A tüzek eloltásához a kitörési szakaszban és az anyagi károk minimalizálása érdekében a sprinkler rendszer telepítésé ajánlott. A tűzoltó készülékekkel és tűzcsapokkal együtt ezek a legpraktikusabb és legbiztonságosabb eszközök a tüzek megelőzésére és eloltására a kezdeti szakaszban. Jelenlétük nagy különbséget tesz egy egyszerű esemény és egy nagyszabású tűz között.

Ezeknek a felszerelése csak szakosodott cégek segítségével végezhető, amelyek az ilyen tűzvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, tesztelésével és karbantartásával foglalkozik. A sprinkler berendezések megvalósítását és karbantartását csak szakképzett és tapasztalt személyzettel rendelkező cégek felügyelhetik.

Mi a sprinkler redszer és melyek a főbb típusai?

A sprinkler oltó készülék egy hőérzékeny eszköz, amelyet kifejezetten egy előre meghatározott hőmérsékletre automatikus reagálásra terveztek a vízfolyás felszabadításával, amelyet egyenletesen oszt el a talaj szintjén.

Ahhoz, hogy valóban jó és hatékony legyen, figyelembe kell venni a tűzmegelőzési és tűzoltási eszközök és anyagok általános tervénél.

A megfelelő működése elengedhetetlen és kötelező, a sprinkler rendszert egy képzett vállalat vagy személy kell jól karbantartsa, aki tapasztalattal rendelkezik az ilyen berendezések ellenőrzésében és javításában.

Sprinkler rendszer főbb típusai:

  • nedves sprinkler rendszer, amelyet fűtött tárgyak, ipari épületek, raktárak, bevásárlóközpontok, irodahelyiségek stb. védelmére használnak;
  • a nem hőszigetelt helyiségekben és raktárakban, rakodó rámpákon, közös garázsokban és minden olyan helyen, ahol a hőmérséklet fagypont alá süllyedhet, túlnyomásos levegővel töltöttszáraz sprinklerek rendszereket , használnak

Miért érdemes ránk bízni a sprinkler oltórendszerek tervezését és karbantartását?

Cégünk engedélyezett bármilyen típusú oltórendszer tervezésére és üzembe helyezésére. Csapatunk tagjai között olyan képzett szakemberek vannak, akik képesek kezelni egy ilyen oltóberendezés projekt összes engedélyét és üzembe helyezését.

Segítünk a sprinkler rendszerek elkelyezésének megtervezésében és karbantartásában, figyelembe véve az összes hatályos szabályt, az épületszerkezet tűzállóságát, a menekülési útvonalakat, a tűzjelző rendszereket, a beltéri tűzcsapok számát, a tűzoltó készülékeket és egyéb sajátos veszélyeket.

Szolgáltatásainkat igénybe vehetik vállalatok, szervezetek, bevásárlóközpontok, intézmények stb. Szakértőink tanácsot adhatnak Önnek és állandó támogatást nyújthatnak Önnek a szükséges sprinkler típusának és számának kiválasztásához bármilyen típusú helyhez, felülethez, tevékenységtípushoz és rendeltetési helyhez.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.