Újrahasznosítható hulladékgyűjtés

Ahhoz hogy egy kevésbé szennyezett világban éljünk, mindegyikünk feladata megszokni, hogy a cégek, gyárak és a háztartások tevékenységeiből származó hulladékokat minél nagyobb mértékben gyűjtsük össze és értékesítsük újra. A felelősségtudat és az újrahasznosítható hulladékgyűjtési szolgáltatások igénybevétele nagyon fontos tényező ahhoz hogy a lehető legnagyobb mértékben el tudjuk érni a nemzeti szinten kitűzött újrahasznosítási célokat.

Hazánk minden évben jelentős büntetéseket fizet a hulladékgyűjtés fokozását célzó intézkedések és programok hiánya miatt. Éppen ezért tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk úgy magánszemélyeknek, mint közintézményeknek, vállalatoknak, gyártócsarnoknak az újrahasznosítható hulladékok gyűjtési tervének lehető legjobb módjának a kivitelezésében.

Milyen újrahasznosítható hulladékot gyűjtünk össze?

Az újrahasznosítható hulladék az a különböző tevékenységből származó hulladék, amely újból lehet nyersanyag forrás egy új gyártási folyamathoz vagy az eredeti termék előállításához. Ezeknek forrását képezhetika háztartásoktól és jogi személyektől származó hulladékok egyaránt.

Szelektív gyűjtésük, válogatásuk és hasznosításuk jelentősen hozzájárul a nyersanyagok pazarlásának csökkentéséhez és a hulladék környezetre gyakorolt negatív hatásainak csökkentéséhez.

A legismertebb újrahasznosítható hulladék három részre oszlik:

  • papír és karton;
  • műanyag és fém;
  • üveg;
  • különféle tevékenységekből származó hulladékok, például használt olajok vagy ásványi olajok;
  • elemek és akkumulátorok;
  • villanykörték és fénycsövek;
  • nyomtatópatronok és tonerek;
  • elektronikai berendezések vagy háztartási készülékek hulladékai.

Az újrahasznosítás és az értéknövelés hatékonysága érdekében ezeket a szemeteket és hulladékokat az erre szakosodott vállalatoknak kell összegyűjteniük és a megfelelő kategóriákba sorolniuk.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Mindannyiunknak, legyen szó munkahelyről, irodáról vagy háztartásról, gondoskodnunk kell és kellő figyelmet kell fordítanunk az ilyen jellegű szelektív gyűjtésre. A szemét nem szelektív gyűjtése nagyban hozzájárul a hulladéklerakók túlzsúfoltságához és a szennyezettség növeléséhez.

A tapasztalt és erre specializált cégek felkeresése és segítség kérése az újrahasznosítható hulladék gyűjtésének módjáról sokat segíthet ennek a folyamatnak a javításában.

Cégünk rendelkezik a hulladék kezeléséhez, szállításához, hasznosításához és megsemmisítéséhez szükséges kisteherautóval és berendezéssel, valamint az ehhez szükséges engedéllyekkel. Szolgáltatásaink igénybe vehetőek kérésre vagy szerződés alapján az ország bármely pontján.

Minden kérést és projektet maximális komolysággal és szakszerűséggel kezelünk, legyen szó háztartási vagy veszélyes hulladékokról. Újrahasznosítható hulladékgyűjtési szolgáltatásainkat ipari felhasználók, jogi személyek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik különösen kedvező árakon, standard csomagok vagy személyre szabott ajánlatok közül választva.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.