Üzemorvosi szolgáltatás

Üzemorvosi szolgáltatás

A munkahelyi egészség rendkívül fontos szempont a munka hatékonyságában és a hiányzások csökkentésében. Ha az első vizsgálatot alaposan elvégzik és a konkrét értékelést rendszeresen ütemezik, akkor a munkával való elégedettség és az alkalmazás zökkenőmentesen és komoly egészségügyi problémák nélkül fog zajlani. Ez pedig csak üzemorvosi szolgáltatásokkal foglalkozó cég segítségével lehetséges.

Az alkalmazottak egészségének időszakos ellenőrzése és felügyelete hozzájárul ezek egészségének és munkaképességének fenntartásához és biztosítja a megbetegedések megelőzését, megtalálását és időben való kezelését. Minél többet végeznek időben és rendszeresen, annál nagyobb a munkára való alkalmasság és annál kisebbek a megszakítások.

A munkaköri leírásban szereplő felelősségek, kötelezettségek szerint a munkavállalók rendszeres értékelése a munkaképesség fenntartása érdekében lehetővé teszi a tevékenység jobb fejlődését az általuk betöltött szakmában vagy pozícióban.

Milyen típusú szolgáltatásokat nyújtunk?

Az üzemorvosi szolgáltatás az a szakterület, amely a munkahelyi megbetegedések, balesetek megelőzésével, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik, plusz az egészségbiztosítással mert mindezek hozzájárulnak a munkahelyi kockázatok csökkentéséhez és a munkahelyi termelékenység növeléséhez.

Szolgáltatásaink a hatályos törvényeknek és rendeleteknek megfelelően:

  • Munkába lépés előtti alkalmassági vizsgálat, amely a munkaképesség megállapítására szolgál, figyelembe véve a szakmát betöltő poziciót és a kockázati tényezőket a munkaheyen;
  • időszakos munkaköri alkalmassági vizsgálat;
  • orvosi vizsgálat a tevékenység folytatásakor olyan személyek esetében, akik egészségügyi okokból 30 napnál hosszabb ideig félbeszakították a munkát;
  • adaptációs orvosi vizsgálat, amely megállapítja a bizonyított vagy lehetséges kockázati tényezőknek kitett személyek munkaképességét;
  • az alkalmazottak egészségének követése az orvosi betegszabadság igazolások rögzítésé és a betegségek alakulásának alapján;
  • szakmai tanácsadás és szakmai átirányítás ajánlása munkahelyi balesetek esetén.

Az üzemorvosi vizsgálatok befejeztével az alkalmazott és az alkalmazó orvosi dossziét kapnak az értékelés eredményéről, amely megemlíti a munkára való alkalmasságot, a betöltött szakma és beosztás szerint. A munkához való alkalmazkodásról, a munkahelyi megbetegedések kockázatának vagy a fizikai /pszichológiai túlterhelés csökkentésére vonatkozó ajánlásokkal is segíthetünk.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

Az üzemorvosi vizsgálatokat nyújtó munkatársaink képzettek és garantálják úgy a pofesszionális kivizsgálást mint a munkahelyi egészséggel kapcsolatos szakosított tanácsadást is. Az eredmények mindig elfogulatlanok lesznek, anélkül, hogy előnyben részesítsük a munkavállalót vagy a munkaadót.

Minden érintett fél megfelelően lesz tájékoztatva a munka egészségre gyakorolt hatásáról, de az egészség munkára gyakorolt hatásáról is. Szolgáltatásaink által kezeljük és megoldjuk az egészséggel kapcsolatos problémákat és csökkentjük a kellemetlen események számát.

Üzemorvosi szolgáltatásaink előnye:

  • Az alkalmazottak által végzett tevékenység hatékonyságának növelése;
  • A munkaszüneti napok számának csökkentése;
  • Az orvosi betegszabadság ellenőrzése és jóváhagyása;
  • Üzemorvosi vizsgálatok, lehetőség szerint a munkáltató székhelyén is.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.