Veszélyes hulladékok gyűjtése

Veszélyes hulladékok gyűjtése

A környezeti értékek megőrzése és védése mindannyiunkat érint. Azonban még nagyobb felelősséget jelent, azoknak az intézményeknek, amelynek tevékenysége jelentős veszélyeztető hulladékok termelődésével jár, amely negatívan hat a környezetünkre. Azonban léteznek veszélyes hulladék gyűjtéssel foglalkozó cégek, melyek segítségünkre jönnek a környezetünk megvédésében és a bírságok elkerülésének érdekében .

Milyen veszélyes hulladékokat gyűjtünk?

A veszélyes hulladékok kategóriájába olyan anyagok, oldatok, termékek kerülnek, amelyek súlyos szennyezést okozhatnak és katasztrofális következményekkel járnak. Bizonyos jogszabályok hulladékként definiálják azokat az anyagokat, amelyeknek egy vagy több tulajdonságuk van: gyúlékony, robbanékony, irritáló, oxidáló, maró, fertőző, mérgező, rákkeltő, mutagén.

A legismertebb ilyen veszélyes hulladékok közül megemlítjük:

  • használt elemek és akkumulátorok;
  • izzók és más világító testek;
  • használt olajok;
  • orvosi hulladékok;
  • lejárt termékek és gyógyszerek;
  • kémiai vagy laboratóriumi oldatok stb.

Az összetételben lévő tulajdonságok miatt ezek a hulladékok szennyezést és nagy kárt okozhatnak a vízben, a levegőben és a talajban, valamint minden élőlényben, amely ebben a környezetben él.

Miért válassza a mi szolgáltatásainkat?

A szennyezés kérdése az összes közigazgatás és kormány jelenleg egyik legsürgetőbb prioritása. A jövőbeli környetezünk minősége múlik ezen, éppen ezért a lehető leghatékonyabban kell kezeljük az összes veszélyes hulladék gyűjtését, hasznosítását és megsemmisítését.

A veszélyes hulladékok szelektív gyűjtése és egy erre szakosodott és engedélyzett céggel való egyöttműködés az egyetlen életképes megoldás, amely rendelkezésünkre áll. Csak ilyen hozzáállással növelhetjük az újrahasznosítás mértékét és csökkenthetjük az iparosítás negatív hatásait a környezetünkre nézve.

Cégünk a veszélyes hulladékok összegyűjtésében, hasznosításában vagy ártalmatlanításában jön segítségre:

  • Szakvéleményt nyújtunk a veszélyes hulladékokra vonatkozó dokumentumok elkészítésében;
  • megállapodások, engedélyek, környezettanulmányok, elemzések, tanúsítások elkészítésében segítünk;
  • veszélyes hulladék szállítása, válogatása, újrafeldolgozása vagy megsemmisítésében jövünk segítségre;
  • tanúsított szolgáltatást nyújtunk az ország egész területén a nap bármely órájában.

Minden engedélyünk megvan ahhoz hogy segíteni tudjunk bármilyen folyamatban, ahol veszélyes hulladékok vannak jelen. Betartjuk az eljárásokat és megvan az erre engedélyezett rendszerünk is az ilyen típusú tevékenységekhez. Minden tevékenységünket a jelenlegi biztonsági és minőségi előírásoknak megfelelően hajtjuk végre, amelyet a nemzeti és európai előírások védnek.

Kliensek kérésére konténereket és csomagolások széles választékát tudjuk biztosítani a hulladékgyűjtéshez. Megszervezzük az veszélyes hulladék összegyűjtését, hasznosítását és amennyire lehet ártalmatlanítását is.

Veszélyes hulladék gyűjtési, újrafeldolgozási és ártalmatlanítási szolgáltatásainkat az ország bármelyik intézménye, vállalkozása, jogi személye vagy magánszemélye veheti igénybe. Megvan a tapasztalat, a személyzet és a speciális felszerelés a hulladék különálló szállításához. A szolgáltatásainkat igényelhetik megrendelés vagy szerződés alapján versenyképes árakon.

A ServiciiNonStop.ro csapata készséggel áll rendelkezésére megbeszéléseket és szolgáltatásaink részleteit illetően. Az alábbi űrlap kitöltésével egy kolléga egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.