Ignifugare lemn

Ignifugare lemn

Siguranța la incendii este unul dintre aspectele care ne interesează foarte mult atunci când avem o locuință, un local sau un birou. Situația este cu atât mai presantă când avem de-a face cu construcții din lemn sau cu mult material lemnos. De aceea, apelarea la o firmă care oferă servicii de ignifugare lemn reprezintă cea mai indicată soluție pentru a reduce riscul și a garanta siguranța bunurilor și vieților noastre.

Lemnul este un material ecologic, ușor, rezistent, simplu de întreținut și recondiționat. Prețurile de achiziție nu sunt foarte mari. Este ideal pentru a construi o mansardă, un balcon sau o terasă, o casă de vacanță sau pentru a decora un restaurant, local sau spațiu rustic. Însă, dacă nu sunt respectate o serie de măsuri de prevenție și nu este tratat corespunzător, lemnul poate deveni un material foarte ușor inflamabil.

Ce presupune serviciul de ignifugare lemn?

Ignifugarea este un tratament special aplicat lemnului sau materialelor combustibile, care se pot aprinde ușor. Scopul este acela de a le amâna cât mai mult aprinderea, a le face să ardă mai greu și a reduce viteza de propagare a flăcărilor, în cazul izbucnirii unui incendiu. Procedură constă în aplicarea de substanțe ignifuge pe suprafața materialului și are rolul de a inhiba arderea, reducând la minim riscurile în cazul declanșării unui incendiu.

Procesul de ignifugare lemn schimbă comportamentul acestui material la contactul cu flăcările. Prin tratare, acesta devine mai rezistent, incendiul poate fi stins mai rapid și astfel se pot evita pagubele de proporții mai mari.

Peste 300 de clienți aleg anual acest serviciu

Pentru a fi sigură, orice construcție din lemn ar trebui supusă acestui tratament cu substanțe ignifuge. Pentru eficiență maximă este bine ca această intervenție să fie aplicată într-o anumită concentrație și uniform, chiar din faza de construcție. Dacă se folosesc substanțele cele mai potrivite se prelungește semnificativ durata și rezistența întregii amenajări.

Procedeul și substanțele folosite nu sunt dăunătoare pentru om, animale de companie și mediul înconjurător. Datorită avantajelor și beneficiilor pe termen lung, trebuie să fie considerată ca o investiție necesară și utilă.

De ce să optați pentru o ignifugare de la Serviciinonstop.ro?

Ignifugarea lemnului este un tratament necesar pentru toate tipurile de construcții și amenajări ce folosesc acest tip de materiale ușor inflamabil. Pentru ca procedeul să se desfășoare corect, iar rezultatele acestuia să fie într-adevăr eficiente, ignifugarea trebuie să îndeplinească anumite condiții:

  • să fie făcută la începutul construcției;
  • să fie refăcută ori de câte ori se fac modificări și stratul protector poate fi afectat;
  • să fie aplicată conform recomandărilor producătorilor, uniform, în cantitatea potrivită;
  • să fie efectuată de o echipă de profesioniști.

Noi cei de la SERVICII NON STOP vă stăm la dispoziție cu tot ce este necesar pentru realizarea unor lucrări de ignifugare de cea mai bună calitate. Fie că aveți nevoie de servicii pentru o casă de lemn, o mansardă, o terasă, o pensiune, un local sau un restaurant, vă putem ajuta cu soluții și proiecte de ignifugare, conforme standardelor celor mai exigențe. Deținem autorizarea necesară pentru a executa orice tip de ignifugare, peste 20 de ani de experiență și mii de clienți mulțumiți. Pentru maximum de eficiență și conformitate cu legile în vigoare pentru localuri, putem efectua și ignifugare textile.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre de ignifugare lemn. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.