Instalații sanitare

Confortul este principalul aspect pe care îl dorim de la o locuință din zilele noastre. Iar acest lucru nu ar fi posibil fără instalații sanitare realizate conform standardelor actuale, cu o echipă de profesioniști. Tot ceea ce ține de buna funcționare a circuitelor de apă din baie, bucătărie, sistemul de climatizare și evacuare a apei menajere aparține acestei categorii.

Prin instalații sanitare înțelegem toate conductele și țevile dintr-o locuință, oricare ar destinația și funcționalitatea lor. Aceste sunt soluțiile moderne pentru necesarul de apă și căldură al unei proprietăți familiale, case, vile, bloc etc. Și este foarte important să fie proiectate și puse în operă de specialiști, care știu ce este de făcut pentru a respecta structura, design-ul și estetica unei locuințe.

Care sunt tipurile principale de lucrări oferite de instalatorii Servicii Non Stop?

Pentru a avea parte de siguranța și confortul dorit de la o locuință, execuția și mentenanța instalațiilor sanitare ocupă un rol important. Calitatea proiectării și materialelor folosite, punerea în operă a lucrării și finisajele contribuie mult la aspectul general al amenajărilor și la rezistența lor în timp.

Principalele două tipuri de instalații sanitare, în funcție de locul unde sunt folosite, sunt:

  • Instalații sanitare de interior – aceasta este rețeaua care susține circuitul apei din interiorul casei;
  • Instalații sanitare de exterior – acestea includ totalitatea de conducte și țevi care se montează în afara locuinței.

Prețurile lucrărilor pot varia în funcție de complexitatea proiectului, tipul de materiale folosite, calitatea țevilor și conductelor alese, specificații tehnice, necesități și manoperă.

Funcționarea corespunzătoare a oricăreia dintre aceste rețele presupune o serie de lucrări specifice, respectiv:

  • proiectare, montare și instalare instalații sanitare;
  • instalare și reparare scurgeri de apă, instalarea sifoanelor, curățarea și desfundarea țevilor de canalizare sau a scurgerilor din baie și bucătărie;
  • montare cazi, dușuri, chiuvete;
  • instalare și reparare țevi pentru apă potabilă sau reziduală, din cupru, oțel, plastic, polipropilena, multistrat, fitinguri, o-ringuri, filete, accesorii pentru direcționarea sau redirecționarea țevilor, conform proiectului;
  • instalare baterii sanitare și robinete de toate tipurile;
  • instalare sisteme încastrate în baie cu materiale din gipscarton, pentru a da o formă mai practică băilor;
  • instalare și reparare apometre.

Echipele noastre se ocupăm și de tot ceea ce ține de partea de amenajări și finisaje interioare după efectuarea de intervenții de montare și reparație instalație sanitară.

De ce să alegeți lucrări de instalații sanitare de la Serviciinonstop.ro?

Serviciile oferite de instalatorii care lucrează în echipele noastre sunt autorizate ANRE și executate conform unor proiecte și recomandări garantate de un specialist. Executăm o gamă completă de servicii de instalații sanitare și amenajări, care să corespundă cât mai bine nevoilor și exigențelor beneficiarilor și care să producă cât mai puțin deranj.

Oferim consultanță și garanție pentru toate lucrările executate. Costuri cu materialele și manopera sunt adaptate pieței românești. Toate lucrările sunt realizate conform specificațiilor tehnice, rapid și eficient de instalatori certificați.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre de instalații sanitare. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.