Servicii S.S.M.

Servicii S.S.M.

Garantarea celor mai sigure condiții de muncă și asigurarea cadrului de lucru necesar pentru menținerea sănătății și a productivității, reprezintă o normalitate pentru orice firmă sau companie care se respectă. Nu trebuie să existe obligativitatea unor legi sau reglementări pentru a dori să oferiți angajaților cel mai potrivit mediu de muncă. Iar acest lucru este făcut posibil doar de apelarea și aplicarea de servicii S.S.M.

Protecția sănătății și securității în muncă, precum și organizarea tuturor aspectelor necesare, atât potrivit legii, cât și din punct de vedere profesional, sunt foarte importante pentru imaginea unei firme și pentru atractivitatea sa pe piața ofertei de muncă.

Doar având un dosar SSM complet și dispunând de servicii de consultanță și instruire SSM, aveți siguranța deplină că puteți preveni accidentele de muncă. Prin instruirea cu privire la evitarea accidentelor la locul de muncă, angajații dumneavoastră vor fi sigur mai protejați. Și orice s-ar întâmpla, firma nu va putea fi acuzată de nerespectarea legilor privitoare protecția muncii.

Ce includ serviciile S.S.M oferite de noi, cei de la SERVICII NON STOP?

Conform legislației în vigoare, toate instituțiile, companiile și organizațiile din România sunt obligate să-și instruiască personalul și să organizeze pregătirea periodică a salariaților privind securitatea și sănătatea în muncă. Acest lucru poate fi realizat prin angajarea unei persoane specializată în domeniul SSM sau încredințarea acestor servicii către o firmă autorizată.

Pentru că știm cât de important este să dispuneți de măsuri abilitate pentru acest tip de activitate, compania noastră vă oferă servicii SSM externalizate, pe bază de contract.

Oferta noastră include următoarele activități:

  • obținere autorizații de SSM;
  • întocmire documentație specifică, respectiv documente de instruire, tematici de instruire, dispoziții de organizare etc.;
  • evaluare riscuri de accidentare și îmbolnăvire profesională;
  • redactare planuri de prevenire și protecție în muncă;
  • instruirea și testare salariați în privința regulilor de securitate în muncă;
  • întocmire rapoarte în vederea eliminării neconformităților constatate;
  • organizare sau desemnare comitet de securitate și sănătate în muncă;
  • comunicare, cercetare și avizare accidente de muncă;
  • reprezentare firmă la controalele efectuate de către reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă;
  • realizare audit specific de securitate și sănătate în muncă.

Legile cu privire la protecția muncii, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență și medicina muncii sunt de multe ori foarte complexe și greu de pus în aplicare fără o persoană autorizată și cu experiență. Implicațiile nerespectării lor pot genera avertismente și chiar amenzi consistente.

De ce să alegeți serviciile S.S.M. oferite de Serviciinonstop.ro?

Pentru a evita orice probleme legate de protecția personalului și siguranța acestuia la locul de muncă, este bine să apelați la specialiști. În acest sens, firma noastră este abilitată de Ministerul Muncii și I.S.U. să ofere servicii complete în domeniul protecției și securității în muncă.

Suntem prezenți pe piața românească de peste 16 ani și putem presta servicii specifice, oriunde ne solicitați în țară. Verificăm și organizăm servicii de sănătate și securitate în muncă la nivel național.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre S.S.M.. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.