Sprinklere

Stingerea incendiilor în faza de izbucnire și reducerea la minim a pagubelor materiale pot fi obținute prin montarea unui sistem de sprinklere. Alături de stingătoare și hidranți ele reprezintă unele dintre cele mai practice și sigure mijloace de prevenire și stingere a incendiilor în fazele inițiale. Prezența lor poate face marea diferență între un simplu incident și o aprindere de proporții.

Dotarea cu sprinklere poate fi realizată doar cu ajutorul unor firme specializate, care se ocupă de proiectarea, instalarea, testarea și mentenanța unor astfel de sisteme P.S.I.. Doar echipe certificate, cu personal calificat și experimentat trebuie să supravegheze implementarea și întreținerea de instalații de sprinklere.

Ce este un sistem de sprinklere și care sunt tipurile cele mai folosite?

O instalație de stingere cu sprinklere este un dispozitiv sensibil la căldură, special conceput pentru a reacționa automat la o temperatura prestabilită, prin eliberarea unui flux de apa pe care îl distribuie uniform la nivelul solului. Sistemele de stingere cu sprinklere sunt destinate echipării instalațiilor fixe automate de stins incendii, au rolul de a detecta un focar de incendiu, de a da o alarmă și de a-l stinge în faza de debut.

Sprinklerele nu înlătura în totalitate nevoia de dotare și cu alte sisteme de stingere. Pentru a fi cu adevărat eficiente este bine să facă parte dintr-un plan general de mijloace și materiale de prevenire și stingere a incendiilor.

Funcționa corespunzătoare este esențială pentru utilitatea lor și este obligatoriu ca sistemul să fie bine întreținut de o firmă sau o persoană calificată, cu experiență în verificarea și repararea unor astfel de instalații.

Principalele instalații de stingere de acest tip sunt:

  • sistemul de sprinklere umed, folosit pentru protejarea obiectivelor încălzite, clădiri industriale, depozite, centre comerciale, spații de birouri etc.;
  • sistemul de sprinklere uscat, umplute cu aer presurizat, destinate spațiilor și depozitelor neizolate termic, rampelor de încărcare, garajelor comune și tuturor spațiilor în care temperatura poate scădea sub punctul de îngheț.

De ce să optați pentru proiectarea și întreținerea de sisteme de stingere cu sprinklere de la Serviciinonstop.ro?

Firma noastră este autorizată pentru proiectarea și punerea în funcțiune a oricărui sistem de stingere de acest tip. Avem în echipa noastră profesioniști și personal calificat, capabil să se ocupe de toate autorizațiile și etapele de punere în funcțiune ale unui astfel de proiect de instalații de stingere.

Noi putem avea grijă de proiectarea, execuția și mentenanța sistemelor de sprinklere, ținând cont de toate normele în vigoare, de rezistența la foc a structurii clădirii, de căile de evacuare, sistemele de alarmă la incendiu, numărul de hidranți interiori, stingătoare și alte pericole specifice.

Compania noastră oferă tuturor firmelor, organizațiilor, centrelor comerciale, instituțiilor etc. o gamă diversificată de astfel de soluții și instalații de stingere cu sprinklere. Experții noștri vă pot consilia și vă pot oferi suport permanent în alegerea tipului și numărului de sprinklere de care aveți nevoie, pentru orice tip de spațiu, suprafață, tip de activitate și destinație.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre de proiectare, execuție și mentenanțe sistemelor de sprinklere. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.