Sudor

Găsirea personalului calificat și potrivit pentru a realiza diverse lucrări tehnice, de mare precizie nu este ușoară. Acumularea experienței necesare și avansarea la profesioniști implică cursuri de specializare și luni bune de practică. De aceea, ori de câte ori aveți nevoie de un sudor calificat, pentru proiecte ce presupun metode speciale de sudare, puteți apela cu încredere la SERVICII NON STOP.

Multe procese de producție și fabricație implică apelarea, pentru o perioadă determinată, la serviciile unui sudor certificat. Cele critice sau legate de repararea de echipamente supuse presiunii au nevoie de măsuri de securitate sporită și de personal cu experiență în sudură. Pentru că de multe ori nu este timp pentru pregătirea unui om din echipă sau pentru găsirea rapidă a unui angajat calificat, recomandăm închirierea de personal sau contractarea unei firme cu servicii de externalizare personal sudori.

Ce tip de sudori și servicii de sudură puteți contracta de la Serviciinonstop.ro?

Sunt multe domenii care au nevoie de sudori profesioniști. Noi cunoaștem bine provocările specifice și dispunem de personal cu pregătire de specialitate pentru prestarea oricărei activități de acest tip. Putem punem la dispoziție serviciile profesionale de sudură pentru execuția de lucrări de calitate, cu echipamente de sudură profesioniste și sudori calificați.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu lucrări executate cu tehnologie modernă, cu echipe de profesioniști. Îmbinările prin sudare executate de personalul nostru cu înaltă calificare reprezintă cele mai bune soluții de legături metalice de rezistentă, cu proprietăți mecanice net superioare altor metode.

Oferim servicii de sudură, prin diferite procedee. În funcție de forma de energie folosită, executăm lucrări prin trei procedee:

  • sudură cu energie electrică - cu arc electric, fascicul de electroni etc.;
  • sudură cu energie chimică - cu flacără oxiacetilenică, în foc de forjă etc.;
  • sudura cu energie mecanică - prin frecare, percuție, presiune la rece.

Echipa noastră de sudori poate executa orice tip de operație, la cele mai înalte standarde. Domeniile în care acționăm sunt numeroase, oriunde exista piese metalice care trebuie unite, în industria constructoare de mașini, metalurgică, prelucrătoare, extractivă etc.

Putem realiza inclusiv lucrări de sudură ornamentală, decorativă sau de design. Personalul nostru poate efectua orice tip de lucrare, oricât de complexă sau de migăloasă. Astfel puteți apela la noi atât pentru repararea unei magistrale, cât și pentru execuția celor mai frumoase porți, grilaje, garduri, balustrade metalice.

De ce să alegeți un sudor de la SERVICII NON STOP?

Nu sunt puține cazurile în care o firmă trebuie să instaleze o nouă linie de producție sau trebuie să facă o amenajare sau reamenajare specială, la care este nevoie de un sudor. Pentru a garanta calitatea execuției și a finaliza cu succes proiectul, puteți apela mereu la un sudor de la noi.

Dispunem de personal calificat, echipe de sudori cu experiență și aparatură profesională specializată pentru efectuarea oricărui gen de sudură. Oricare ar fi tipul de lucrare pentru care aveți nevoie de un sudor, fie că sunteți companie sau persoană fizică, răspundem prompt solicitărilor și oferim prețuri competitive.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre de sudură. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.