Termoprotecție metal

Termoprotecție metal

Sporirea siguranței la incendii implică o serie de măsuri care trebuie să-i preocupe pe toți proprietarii de imobile și clădiri. Aplicarea de soluții și tratamente de ignifugare, încă din faza de construcție, contribuie mult la limitarea riscurilor și la reducerea pericolului de propagare a unui incendiu. Procedeul de termoprotecție metal este unul extrem de util și eficace în acest caz.

În timpul incendiilor pagubele materiale pot fi mult diminuate dacă structura de rezistență nu este afectată. Astfel în cazul construcțiilor pe structură de metal aplicarea de vopseluri termospumante poate contribui mult la menținerea clădirii mai mult timp în picioare și la o refacere mai ușoară după eveniment.

Cum sunt realizate tratamentele de termoprotecție metal de la Serviciinonstop.ro?

Reducerea pierderilor de bunuri materiale și vieți umane pot fi mult reduse prin aplicarea de tratamente ignifuge pe structura metalică a clădirilor. Termoprotecția metalelor este un procedeu foarte bun și reprezintă o metodă prin care vopsele termospumante sunt aplicate pe structuri metalice sau pe alte elemente din metal. Rolul lor este acela de oferi protecție suprafețelor tratate și a împiedica izbucnirea unui incendiu de proporții.

Astfel, dacă flăcările ajung la aceste metale, vopselele termospumante care sunt aplicate pe suprafața lor se expandează și împiedică aprinderea structurii metalice. Ele limitează de asemenea și extinderea flăcărilor înspre alte structuri.

Pentru ca procedeul de termoprotecție a metalelor sa decurgă normal și să fie cât mai eficient, trebuie respectate următoarele etape:

  • cunoașterea datelor tehnice despre structura care urmează să fie tratată;
  • pregătirea suprafeței sau a suprafețelor de lucru;
  • grunduirea metalului;
  • termoprotecția efectivă;
  • aplicarea lacului de protecție.

Lucrările trebuie să fie realizate doar de către companii autorizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și se vor finaliza cu întocmirea unui dosar tehnic, care să conțină toate informațiile necesare, legate de efectuarea operației respective.

SERVICII NON STOP dispune atât de autorizarea, cât și de experiența necesară pentru a realiza orice tip de lucrări de ignifugare și termoprotecție metal. Compania noastră realizează intervenții și tratamente pentru orice tip de structuri metalice, care respecta cele mai exigențe norme specifice în vigoare.

Utilizăm doar vopselele termospumante certificate de către U.E. și agreate de autoritățile din România. Paleta de culori disponibilă este foarte diversificată, culorile putând fi adaptate la orice tip de construcție, cu orice tip de design.

De ce să alegeți serviciile noastre de termoprotecție metal?

Pentru că siguranța la incendii este condiționată de multe ori de calitatea lucrărilor executate, cel mai bine este să apelați la firme autorizate și cu experiență în realizarea acestui tip de activități.

Noi cei de la Servciinonstop.ro realizam lucrări de termoprotecție metal care să corespundă tuturor reglementărilor legale și tuturor exigențelor beneficiarilor. Părțile pe care le putem trata termic sunt: stâlpi, grinzi, cabluri electrice și instalații metalice.

În acest sens folosim doar personal calificat, coordonat de un supervizor, soluții și vopseluri termospumante de cea mai bună calitate, aparatură și instrumente care să garanteze rezultatul final. Avantajele ce pot fi obținute prin tratarea ignifugă a suprafețelor de metal sunt incontestabile și pot reduce simțitor riscurile și pagubele antrenate.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.