Zugrăveli

Ambianța generală și aspectul impecabil al unei locuințe este dat în bună măsură de calitatea finisajelor folosite. Însă acestea nu ar fi niciodată complete fără zugrăveli de calitate, care să întregească și să aducă confortul mult dorit. Calitatea manoperei, nuanța și textura alese sunt aspecte definitorii pentru reușita amenajării unei locuințe.

Peste 100 de clienți aleg anual acest serviciu

Alegerea și combinarea potrivită de culori poate reprezenta cheia pentru a crea un interior special, relaxant și cu stil, în care să vă simțiți excelent. Însă execuția impecabilă a unei zugrăveli decorative poate fi realizabilă doar cu personal experimentat, tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate.

Care este paleta de zugrăveli oferită de noi cei de la Serviciinonstop.ro?

Pentru ca locuința, biroul sau clădirea voastră să capete un plus de valoare și confort, compania noastră vă pune la dispoziție servicii complete de zugrăveli. Efectuăm operații de calitate superioară, impecabile, cu mare atenție la detalii.

Pentru persoane fizice sau juridice, SERVICII NON STOP poate execută:

 • zugrăveli pentru reședințe particulare, apartamente, case, vile etc.;
 • zugrăveli pentru societăți comerciale, firme, organizații, instituții publice, birouri etc.;
 • zugrăveli pentru spații comerciale, magazine;
 • zugrăveli pentru spații industriale, hale de producție, depozite etc.;
 • zugrăveli pentru restaurante, fast-food-uri, hoteluri, pensiuni etc.

Fie că e vorba despre o construcție nouă sau de una veche, serviciile noastre de zugrăveli interioare includ următoarele etape:

 • curățarea vopselei sau zugrăveli vechi;
 • reparații pereți cu tencuială sau adeziv;
 • gletuirea pereților, preferabil pe baza de ipsos;
 • gletuire fină cu un strat final de glet de finisaj;
 • amorsarea suprafeței;
 • vopsirea pereților cu vopseaua lavabilă.

Executăm și orice tip de zugrăveli exterioare, cu vopsele de ultimă generație, rezistente la intemperii și ultraviolete, cu culori durabile.

De ce să alegeți serviciile noastre de zugrăveli?

Pentru că lucrările de calitate se pot realiza doar cu profesioniști, echipa noastră, alcătuită din muncitori calificați, execută lucrări de amenajării și zugrăveli interioare și exterioare, în care calitatea materialelor și finisajelor joacă un rol foarte important. Tehnica folosită, echipamentele utilizate, materialele de finisare, nuanțele și proprietățile vopselelor contribuie esențial la reușita proiectelor și rezultatelor finale.

Noi dăm o nouă înfățișare multor locuri, transformând-le din simple spații în locații și locuințe cu confort sporit. Putem pune la dispoziție o paletă variată de culori și nuanțe, din care puteți alege soluția care se potrivește cel mai bine interiorului sau exteriorului pe care doriți să-l amenajați.

Împrospătăm, nivelăm și finisăm multe construcții pentru a le da forma și destinația cea mai potrivită.

În efectuarea lucrărilor de acest gen, preferințele și gusturile clientului sunt întotdeauna cele mai importante. Astfel grație experienței acumulate și unor zugravi calificați, putem oferi garanția calității și rezultatele așteptate, pentru orice tip de zugrăveli, fie ele de interior sau de exterior.

Folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a fi siguri că obținem zugrăveli moderne, agreate de designerii de interior și apreciate de beneficiare. Ofertele noastre sunt flexibile și adaptate mereu cerințelor, nevoilor și bugetelor clienților noștri.

Echipa ServiciiNonStop.ro vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre de zugrăveli profesioniste. Completând formularul de mai jos, un coleg vă va contacta în cel mult o oră.